¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Metalbone HRD 3.2
  • Adidas Metalbone HRD 3.2
  • Adidas Metalbone HRD 3.2

Adidas Metalbone HRD 3.2

PVP: 4 388,00 kr
4 277,76 kr
-3% Adidas Padel
padelracket de padel Adidas Metalbone HRD 3.2 | Skjut upp missiler mot dina motståndare med detta Adidas powerracket, en högpresterande modell med en hårdare touch som används av Ale Galán i hans tävlingar
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket Adidas Metalbone Hard 3.2 2023 Ale Galán

Skaffa modellerna som professionella spelare tävlar med i vår webbutik. Upptäck det nya Metalbone HRD 3.2 padelracket, det nya Ale Galán-racket med vilken du kommer att dominera anfallsspelet. För detta presenterar den en diamantform och hög balans, så dess sweet spot är mindre och ökar kraften.

För sin tillverkning har den Octagonal Structure-systemet, vilket ger den större styvhet och kraft vid slag. Den bibehåller konstruktionen av 100 % kol med ett slutligt 2 till 1 metalliskt lager. Det genererar också en hårdare beröring eftersom eva-gummi med hög densitet har använts i kärnan. Slutligen har den viktbalanseringsteknik för att anpassa balansen och grovheten i planen.

Adidas Metalbone Hard 3.2 2023, egenskaper

  • Diamantformkonstruktion tillsammans med hög balans av Adidas Metalbone HRD 3.2.
  • Högdensitetsgummi inuti som ger den en hårdare touch.
  • Ny fördelning av hål som förbättrar sin sweet spot.
  • Den innehåller ett viktsystem som består av 6 skruvar som gör att du kan ändra balansen.
  • Stor motståndskraft och soliditet tack vare konstruktionen i 100 % kol.
  • Octagonal Structure förstärkning som förbättrar dess styvhet vid slag.
  • Grov finish av planen för att förbättra effekterna.
  • En av de mest kraftfulla padelracket från Adidas Padel 2023.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för avancerade spelare med en offensiv profil, eftersom det på grund av dess format och balans är ett kraftfullt och hårt beröringsracket, eftersom det med eva högminnesgummi inuti snabbt återvinner sina fördelar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det samlar de bästa teknologierna och materialen från varumärket, blir det racket för ett proffs som Ale Galán. Dessutom kommer den den här säsongen tillbaka med en ny design i rött, med en vit logga och några detaljer om hjärtat i svart.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Våra bästa produkter