De bästa Head 2022 padelracketarna, exklusiva utgåvor

Upptäck den mest exklusiva samlingen av padelracketar från märket Head padel, vi analyserar årets bästsäljande racketar i detalj

De bästa Head 2022 padelracketarna, exklusiva utgåvor
2022-11-15 2022-11-15

Nu när vi har nått slutet av säsongen… presenterar vi vårt urval av de bästa Head 2022 padelracket där vi har lagt till modeller från kollektionen, exklusiva och på alla nivåer så att du kan välja den du verkligen behöver.

Head 2022, begränsade upplagor

Om du gillade vår tidigare recension av HEAD 2022 kollektionen har vi i den här nya delen sammanställt alla exklusiva och begränsade utgåvor, tillsammans med några av de mest sålda modellerna som har gått in i reapriset eller vår BLACK FRIDAY .

Head Graphene Delta Pro 2022

Head Graphene Delta Pro 2022

ERBJUDANDE: 2897KR RRP : 3208 kr

 • Form: Diamant
 • Spel: Power
 • Vikt: 365-375

Head Graphene Delta Pro 2022 padelracket

Vi börjar med den mest kraftfulla serien av Head: Delta. Det här är högpresterande racket fokuserade på offensiva spelare, de som gillar att slå bollen hårt.

Som huvudnyheten presenterar den en konstruktion med Auxetic-teknik, vilket ger dem överlägsen prestanda på banan. I den här serien hittar vi den nya Arturo Coelho -racket: Delta Pro, gjord av 100% grafen, kraftskum och grovhet.

Head Graphene Delta Elite 2022

Head Graphene Delta Elite 2022

ERBJUDANDE: 1469 kr  RRP : 2173 kr

 • Form: Diamant
 • Spel: Power
 • Vikt: 350-360

Head Graphene Delta Motion 2022 padelracket

För att avsluta i denna Head-serie hittar vi Delta Elite , ett kraftfullt och bekvämare padelracket tack vare dess konstruktion med flexibla material. Planen är alltså gjorda av glasfiber, vilket ökar dess spelbarhet och inte är lika tekniskt som tidigare modeller.

Head Graphene 360 Alpha Pro 2022

Head Graphene 360 Alpha Pro 2022

ERBJUDANDE: 1528 kr RRP : 3001 kr

 • Form: Tårdroppar
 • Spel: Mångsidig
 • Vikt: 365-375

Köp Head Graphene 360 Alpha Pro 2022 padelracket

I vårt urval av de bästa Headpadelracket vill vi även inkludera Alpha-serien med 3 rivformade padelracket och centrerad balans. Den gamla Sanyopadelracket, Alpha Pro, är en storsäljare . Ett padelracket i 100 % grafen, halvhård touch och mycket välbalanserad, nu med cirka 50 % rabatt .

Head Graphene 360 Alpha Elite 2022

Head Graphene 360 Alpha Elite 2022

ERBJUDANDE: 1241 kr RRP : 2069 kr

 • Form: Tårdroppar
 • Spel: Mångsidig
 • Vikt: 365-375

Head Graphene 360 Alpha Elite 2022

Den följs av Alpha Motion , som har samma konstruktion men med en lägre vikt. Alpha Elite-serien stängs, en mjukare version på grund av användningen av glasfiber i planen, vilket gynnar snabb anpassning. Du kan få dem alla till ett oslagbart pris för likvidation.Vi lämnar dig direktlänken till vår Head padelrackets sektion så att du kan få din!

Head Xenon Green LTD 2022

Chef Xenon Green LTD 2022

ERBJUDANDE: 620 kr RRP :1345 kr

 • Form: Tårdroppar
 • Spel: Mångsidig
 • Vikt: 365-375

Head Xenon Green LTD 2022

Nu presenterar vi de begränsade upplagorna av Head racket-modellerna .. Vi börjar med Xenon , en modell för nybörjare som du kan få för mindre än €60. Den presenterar ett tårformat och medium balans för att ge spelaren lika kontroll och kraft. Vi rekommenderar det till spelare som börjar eller spelar ibland eftersom det hjälper oss att fullända vår spelstil spel efter match.

Kvalitetsmaterial har använts för dess konstruktion, som förstärker ramen med svart teknologi och gynnar snabb anpassning av atleten tack vare kombinationen av glasfiber som används i planen och det mjuka gummit inuti. Kort sagt, det är perfekt att börja spela utan att spendera mycket pengar, eftersom det perfekt fyller sin funktion och dess exklusiva design gör det omisskännligt.

Head Flash Plus 2.0 2022

En annan av Head-racket i begränsad upplaga är Flash Plus 2.0 som du bara kan hitta i vår butik. Det är en perfekt modell för alla som börjar spela padel eller har en mellannivå och vill förbättra sig , eller en idealisk racket för att börja spela med ett kvalitetsracket.

Huvudblixt Plus 2.0

ERBJUDANDE: 723 kr RRP : 1862 kr

 • Form: Tårdroppar
 • Spel: Mångsidig
 • Vikt: 365-375

Head Flash Plus 2.0

För spelare på mellannivå presenterar vi Head Flash Plus 2.0 , en av våra favoritmodeller. Och det är att det sticker ut för sin mångsidighet, tack vare rivformen med innesluten balans, så att den snabbt anpassar sig till alla spelstilar, och är ett perfekt padelracket för spelaren som vill ta ett kvalitét i sitt spel.

För sin konstruktion har grafen redan använts i ramen tillsammans med power frame-teknik för att uppnå större motstånd. Ansiktena är gjorda av glasfiber vilket förbättrar dess spelbarhet och tack vare skumgummit i kärnan ger det bästa känslan av komfort och även kraft så att du kan stänga spetsen med kraftfulla skott. Enligt vår åsikt är det ett padelracket med ett utmärkt förhållande mellan kvalitet och pris eftersom dess prestanda är spektakulär.

Head Genesis 2022

Head Genesis 2022

ERBJUDANDE: 899 kr RRP : 2069 kr

 • Form: Tårdroppar
 • Spel: Mångsidig
 • Vikt: 365-375

Head Graphene 360 Alpha Pro 2022 padelracket

Ta fram ditt bästa spel med Head Genesis, en modell som är mest kompenserad för sin överdimensionerade form och centrerade balans. Således erbjuder den kraften och kontrollen du behöver i varje åtgärd och, på grund av de material som används och tekniken, rekommenderar vi den till erfarna spelare, med en medelhög spelnivå .

Grafen har använts för sin konstruktion, ett material som förstärker hela strukturen och ger den större styrka. Ytan är gjord av senaste generationens glasfiber som ger den en mer elastisk touch och tack vare dess komfortskumkärna kommer vi att ha en bra utgång samt mindre vibrationer, vilket ger atleten mycket sötma i beröringen. Kort sagt, det är ett högkvalitativt padelracket, mycket välbalanserat och lämpligt för erfarna spelare .

Head Alpha Power 2022

Head Alpha Power 2021

ERBJUDANDE: 1034 kr RRP: 2069 kr

 • Form: Tårdroppar
 • Spel: Mångsidig
 • Vikt: 365-375

Head Alpha Power padelracket

Och vi avslutar med vår speciella rekommendation från HEAD : Alpha Power, en modell som anpassar sig till alla spelstilar eftersom den bibehåller tårformen med en välcentrerad balans. För dess konstruktion har formen av den gamla Alpha Pro använts , så den gör ingen besviken på banan. Av alla exklusiva padelracket som vi tidigare har nämnt är detta det mest kompletta vad gäller prestanda och material , med en exceptionell finish.

Om vi analyserar dess konstruktion, innehåller den grafen i ramområdet tillsammans med ett genomskinligt skydd för att förhindra skador och göra det mer motståndskraftigt. Det är inte ett alltför hårt racket eftersom ytorna är gjorda av glasfiber, ett mer elastiskt material. Som avslutning innehåller den skumgummi i kärnan för en mjuk touch och för att känna bollen mer när du slår. Kort sagt, det är ett toppracket , med utmärkta funktioner för avancerade spelare som inte har något att avundas för dyrare modeller.

Och hittills vår recension av de bästa Head 2022-racket , som består av modeller anpassade till alla spelares behov.

Zona de padel
Lämna en kommentar