Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Xenon green LTD
  • Head Xenon green LTD

Head Xenon green LTD

PVP: 1 426,15 kr
493,10 kr
-66% Head Padel
padelracket de padel Head Xenon green LTD | Bli en expert med detta head padelracket på mellannivå, en mycket välbalanserad modell som även har en design i begränsad upplaga
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Limited edition Head Xenon Grön padelracket

Definiera din spelstil med det nya Xenon green LTD padelracket, en modell som har en design i begränsad upplaga. Den har tillverkats med de bästa Head Padel 2022-materialen, vilket förstärker ramen med svart teknologi och gynnar atletens anpassning till glasfibern som används i flygplanen.

På banan erbjuder den den bästa prestandan både i anfall och försvar eftersom dess överdimensionerade form vidgar dess sweet spot och den medelhöga balansen ger ett bra slag. Dessutom genererar det mjuka gummit en mycket bekväm touch när du slår, vilket ger större bollutbyte och eliminerar vibrationer så att du kan spela i timmar utan obehag.

Head Xenon green limited edition, funktioner

  • Head Xenon green LTD har byggts i en överdimensionerad form och håller vikten väl centrerad.
  • Behaglig beröring med sin skumkärna, ett mjukt skum som eliminerar vibrationer.
  • Svart teknologi som ger strukturen större motståndskraft mot stötar.
  • Bred sweet spot för att inte missa lätta bollar.
  • Racket av snabb anpassning som hjälper oss att förbättra vår teknik.
  • Exklusiv design i svarta och gröna detaljer.
  • Rejäl bro för att kunna slå med mer stabilitet.
  • Exklusiv modell av den nya Head 2022 padelracketkollektionen.

Vem är det till? Perfekt för alla pojkar som har en medelnivå eller som precis har börjat och letar efter ett snabbt anpassat padelracket för att kunna bemästra tekniken och perfekta den tills han blir en expert, eftersom Xenon är ett balanserat och mycket hanterbart padelracket .

Varför kommer du att gilla det? Eftersom att göras med mer flexibla material kommer det inte att kosta dig att vänja dig, så du kommer att spela bekvämt från första stund. Den har även en cool design i svarta och fluorgröna detaljer, en exklusiv kombination och bara för ett fåtal lyckliga.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med högkvalitativa produkter tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Kontrollera, Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter