Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Flash Plus 2.0
  • Head Flash Plus 2.0

Head Flash Plus 2.0

PVP: 1 974,60 kr
602,80 kr
-70% Head Padel
Head Flash Plus 2023 padel racket i blått | Förbättra ditt spel med detta mångsidiga racket från Head, en av bästsäljarna för dess fantastiska valuta för pengarna samt exceptionella prestanda
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Flash Plus padel racket på rea

Få ut det mesta av varje matchaction med Flash Plus 2.0 padel racket i svart och blått, en nyhet som Head Padel 2021 har till hands. Det är en mångsidig padel racket med vilken du kan försvara och gå till attack för att vinna poängen.

Vi lyfter fram användningen av grafen i dess struktur, perfekt för att uppnå en solid och stabil träff. Dessutom erbjuder dess skumkärna dig den kraft du behöver nära nätet och med dess borrning av olika dimensioner förstoras sweet spot.

Head Flash Plus 2.0 blå, funktioner

  • Flash Plus 2.0 har en överdimensionerad form och medium balans för att uppnå den perfekta balansen.
  • Det gynnar spelarens anpassning.
  • Exceptionell touch med Power Foam-systemet inuti.
  • Strukturen har förstärkts med Power Frame-teknik.
  • Njut av det längre tack vare grafen.
  • Minskar vibrationer och genererar en bekvämare träff.
  • Nya Padel rackets för Head Padel 2021-spelare.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till padelfantaster som vanligtvis tränar ett par gånger i veckan och letar efter en mångsidig modell som snabbt kan anpassas för att fortsätta utvecklas och stiga i nivå.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett billigt padel racket som även har alla märkets teknologier, med vilket du kommer att njuta av spektakulär prestanda på banan. Du kommer också att älska dess nya design i svarta och blå toner.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Gör dig redo för dina tävlingar med Head Padel och dess breda utbud av produkter för denna säsong. I den kan du hitta padeltennisracket, skor, kläder, padel padelrack samt andra tillbehör med hög konkurrens till bästa pris.

Tre professionella spelare som Sanyo Gutierrez eller Ari Sánchez är några av spelarna på World Padel Tour som representerar varumärket på alla banor. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Kontrollera, Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter