Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Head Graphene 360 Alpha Pro 2021
  • Head Graphene 360 Alpha Pro 2021
  • Head Graphene 360 Alpha Pro 2021

Head Graphene 360 Alpha Pro

PVP: 3 181,30 kr
1 151,30 kr
-64% Head Padel
Head Graphene 360 Alpha Pro svart och vitt padel racket | En ny upplaga av en av de bästa mångsidiga Padel racketsna återvänder, en Head-modell som har utvecklats för sin stjärnspelare Sanyo Gutiérrez
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Head Alpha Pro padel racket

Vi har redan ett av Heads mest sålda racket tillgängliga: padel racket Head Graphene 360 Alpha Pro 2021. Som ni alla vet är det Sanyo Gutiérrez-racket, en modell som är mycket väl kompenserad för sitt rivformat och medelbalans som dominerar något område av spel. spår.

Tack vare användningen av grafen har den en mycket solid och stabil struktur. Den innehåller också Smart Bridge-teknik, en ny hjärtdesign som förbättrar stabiliteten. Dessutom är kärnan gjord av kraftskum med vilket du får den bästa balansen mellan kraft och komfort.

Head Alpha Pro svart och vitt, funktioner

  • Head Graphene 360 Alpha Pro 2021 är fortfarande Sanyo Gutiérrezs padel racket
  • Mycket väl kompenserad för dess rivformat och balans i mitten.
  • Kraftig skumkärna för att öka slagkraften men utan att förlora bolleffekt.
  • Det hjälper dig att korrigera off-center träffar med Sweet Pot-systemet som vidgar sweet spot.
  • Stort motstånd och soliditet i strukturen med användning av grafen.
  • Stabilt och vridfritt slag med Smart Bridge-teknik från hjärtat.
  • Skydd mot stötar eller repor med ramens anti-chock.
  • Den tillhör den avancerade serien av Head Padel 2021 racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för professionella eller avancerade spelare som letar efter en balanserad racket för att ha den kontroll och kraft de behöver i varje åtgärd och för att kunna vinna den avgörande poängen.

Varför kommer du att gilla det? År efter år blir det en av de bästa mångsidiga racket, som ger exceptionell prestanda oavsett område på banan. Den här säsongen kommer det nya Sanyo padel racket tillbaka med en spektakulär svartvit design.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Hitta allt du behöver i den nya Head Padel-katalogen för den här säsongen. Det österrikiska varumärket har valt nya material och tekniska system för att uppnå ett perfekt resultat på banan.

För närvarande har den en stor närvaro på World Padel Tour tack vare toppspelare som Sanyo Gutiérrez, Eli Amatriain eller Andoni Bardasco. Utan tvekan den bästa garantin som företaget kan erbjuda.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021 Rör Hård Huvudmaterial Grafen Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter