Head Genesis LTD

PVP: 2 069,99 kr
899,93 kr
-57% Head Padel
padelracket de padel Head Genesis LTD | Dominera alla aspekter av spelet med denna mångsidiga padelracket från Head, en modell som överraskar med funktioner och design eftersom dess kosmetika är spektakulär
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 29 September, 2022
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel
KÖP DEN I BILLIGARE FÖRPACKNING
2 x Head Genesis LTD
1 799,86 kr
2 x Grå Padel teknisk skjorta
205,96 kr
2 x Funda Head
143,86 kr
Price separated
2 149,68 kr
You save:
390,71 kr
Pack price:
1 758,97 kr

Grön limited edition Head Genesis padelracket

Ta fram ditt bästa spel med Genesis LTD padelracket, en modell av de mest kompenserade som ingår i Head Padel 2022-katalogen. För att göra detta presenterar den en tårform med centrerad balans, som erbjuder den kraft och kontroll som vi behöver i varje action förutom att presentera en exklusiv design, så bara ett fåtal kan få det.

För sin konstruktion har den de bästa materialen, såsom grafen som förstärker hela strukturen och senaste generationens glasfiber som ger den en mer elastisk touch. Dessutom, tack vare dess komfortskumkärna, kommer vi inte att förlora spelsensationer och vi kommer att kunna njuta av en spektakulär touch och ljud.

Limited Edition Head Genesis-funktioner

 • Head Genesis LTD är designad i en överdimensionerad form och centrerad balans, mångsidighet på alla bollar.
 • Ram förstärkt med grafen som ger den stor styrka.
 • Glasfiber ansikten, så det är väldigt lätt att leka med.
 • Skumskum i kärnan som inte genererar vibrationer.
 • Mångsidig och snabb anpassningsskyffel.
 • Flexibel chassiteknik som förbättrar dess prestanda på banan.
 • Förstärkt broområde som ger mer stabilitet i träffen.
 • Katalog över exklusiva Head 2022-racket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla pojkar med hög eller medelhög nivå som vill förbättra sig, eftersom nya Genesis innehåller de bästa teknologierna från märket till ett överkomligt pris för att kunna prestera på vår bästa nivå i varje tävling.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den sticker ut på och utanför banan tack vare sin exklusiva kosmetika för Zona de Padel. Den presenterar en design i gröna och svarta toner som gör den till den mest slående och eftersom den är ett padelracket i begränsad upplaga kommer bara ett fåtal att kunna njuta av det.

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med högkvalitativa produkter tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation i World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Kärna: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter