Black Crown Snake 2022
 • Black Crown Snake 2022

Black Crown Snake 2022

PVP: 1 345,50 kr
1 210,43 kr
-11% Black Crown
Black Crown Snake 2022 paddelpaddel | Förbättra ditt spel med detta mellanracket från Black Crown, en kontrollmodell som ger mycket bra förnimmelser till spelaren under hans tävlingar
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Tisdag, 4 Oktober, 2022
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Black Crown Snake Verde

Vi introducerar den senaste Black Crown Collection 2022 så att du kan välja ditt vinnande svärd på banan. Köp det nya gröna Snake padel racket, en modell som kännetecknas av sin spelbarhet då den har en rund form och balansen närmare handen.

Det är alltså ett kontrollpadel racket som också genererar mycket bra sensationer tack vare kombinationen av material. Den har en ram i 80 % kol tillsammans med ett 3k-lager på ytan och mellanmjukt eva-gummi som förbättrar bollutbytet utan att påverka kraften.

Black Crown Snake grön, funktioner

 • Black Crown Snake 2022 är ett kontrollpadel racket på grund av sin runda form och låga balans.
 • 80 % kol har använts vid konstruktionen av ramen.
 • Utmärkta slagupplevelser tack vare det mid eva mjuka gummit i kärnan.
 • Förstärkning i hjärtområdet för större stabilitet och styvhet.
 • Yta med ett 3k lager för att få ett plus av motstånd.
 • Det är väldigt lätt att spela med och möjliggör för spelarnas utveckling.
 • Finns i den nya kollektionen av mellanpadel racket Black Crown Padel 2022.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare på mellannivå som vill gå vidare, eftersom det är en kontrollracket med vilken man enkelt kan placera bollen på motståndarens plan, så det kommer att hjälpa oss att förbättra tekniken för att ta oss till nästa nivå.

Varför kommer du att gilla det? Det är ett av Black Crown padel racket med bästa valuta för pengarna, eftersom det kombinerar kvalitetsmaterial och en fantastisk design till ett överkomligt pris. Den här säsongen har den en svart finish med en central u-logotyp och ett hjärta i fluorescerande grönt.

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Njut av den bästa prestandan på banan med Black Crown Padel, ett relativt ungt företag som har erövrat många spelares hjärtan. Den har för närvarande en bred samling av padel racket, kläder och andra högkvalitativa tillbehör.

Den här säsongen har han i sitt lag spelare som Marta Marrero eller Adrián Allemandi som är ansvariga för att representera varumärket i alla Masters of the World Padel Tour. Gilla dem och förse dig med de bästa produkterna.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Kärna: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter