Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Black Crown Genius 2021
  • Black Crown Genius 2021

Black Crown Genius 2021

PVP: 2 852,20 kr
2 566,43 kr
-11% Black Crown
padel racket Black Crown Genius gul | Skaffa det nya Tito Allemandi padel racket, ett mångsidigt Black Crown padel racket med vilket du kommer att uppleva de bästa sensationerna och prestandan på banan
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Black Crown Genius de Tito Allemandi padel racket

Gå upp i nivå med Genius 2021 padel racket, en högpresterande modell tillgänglig i Black Crown 2021 -katalogen. Den här säsongen blir det racket för Tito Allemandi, en professionell WPT-spelare och erbjuder en fantastisk prestation på planen.

Tack vare fördelningen av dess balans och dess typ av form är det ett mycket välkompenserat padel racket så att du kan slå bollen med precision. Röret har förstärkts med kol och planen med 3k-tyg. Den har även mjukt EVA-gummi och strävhet.

Black Crown Genius i gult, funktioner

  • Teardrop-format med innesluten balans av Black Crown Genius 2021.
  • Mjuk gummikärna som förhindrar att vibrationer överförs till armen.
  • Minskar otvingade fel med sin goda sweetspot.
  • 80 % kol har använts för att tillverka ramen.
  • Yta förstärkt med 3k-tyg för större motstånd.
  • Grov finish för topspin.
  • Ny hjärtdesign ger större stabilitet.
  • Black Crown 2021 högtävlingsracketkatalog.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till professionella eller avancerade spelare som behöver ett padel racket med kontroll och en halvmjuk touch för att kunna dominera botten av banan och inte lida av armbågsbesvär.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer inte bara att njuta av fantastisk prestanda i varje handling, utan också fantastisk varumärkesdesign. Du kommer att bli överraskad av dess nya bild i svart och gul krona, en mycket attraktiv design som gör dig till centrum för uppmärksamheten.

Ta reda på mer om varumärket BLACK CROWN

Njut av den bästa kvaliteten och komforten med Black Crown Padel, ett relativt ungt företag men som har lyckats vinna över hela publiken. I sin nya kollektion av Padel rackets har den valt innovativa teknologier och material från branschen.

Dessutom är de idealiska för både professionella spelare och nybörjare. Utan tvekan kommer du att ha hög kvalitet i dina händer till exceptionella priser.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter