Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wristband Bidi Badu Cody Code Move minta
  • Wristband Bidi Badu Cody Code Move minta

Wristband Bidi Badu Cody Code Move minta

PVP: 185,94 kr
131,09 kr
-30% Bidi Badu
Wristband Bidi Badu Cody Code Move grönt långt | Njut av ett torrt grepp med dessa Bidi Badu Cody Code Move padelarmband i mintgrönt, till salu i förpackningar om 2 enheter

Wristband padel Bidi Badu Cody Code Move mint

Lägg till en touch av färg till din look med Cody Code Move padelarmband i mintgrönt, ett Bidi Badu 2023-tillbehör designat för spelare som vill bekämpa svett. Och det är att inte en droppe svett slipper undan dem, vilket hindrar padelracket från att fly från händerna.

För dess beredning har klassiska och elastiska material använts för en lös passform och att du njuter av maximal komfort. De är också ganska tåliga och säljs i förpackningar om 2 enheter. Dessutom är de XL i storleken, så de håller skarven väldigt bra.

Wristband Bidi Badu Cody Code Move mintgrön färg, funktioner

  • Bidi Badu Cody Code Move mynta är större i storlek.
  • En för varje hand, så de säljs i blisterförpackningar om två.
  • Den har ett mycket motståndskraftigt tyg under lång tid.
  • Idealisk för att förhindra svettningar på händer och ansikte.
  • Finns i många färger.
  • En av nyheterna inom tillbehör till Bidi Badu Padel 2023.

Vem är det till? För fans av denna sport som vanligtvis spelar regelbundet och vill undvika svettproblem eller ledbesvär, eftersom de tack vare sin längre storlek ger den bästa prestandan när de bärs.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att ha ett perfekt grepp om racket, utan att svett spelar dig ett spratt. Dessutom är dess mintgröna färg med en vit logotyp väldigt vacker, så att du kan visa upp den inför alla dina kollegor.

Ta reda på mer om varumärket Bidi Badu

Upptäck det nya tyska sportklädesmärket Bidi Badu, som har ett stort antal plagg för sporter som tennis eller padel. Deras kläder har tillverkats med högsta kvalitet för att ge dig tyger som står emot samtidigt som du kan spela bekvämt.

Dessutom kännetecknas hans design av att vara den mest slående eftersom de är inspirerade av den afrikanska livsstilen och hans mer avslappnade mentalitet, detta är mycket närvarande i alla hans kläder. Du kan nu hitta i vår padelbutik den nya kollektionen av kläder för både dam och män av märket Bidi Badu, du kommer att älska det!

Features År: 2023
Våra bästa produkter