Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Overgrips Babolat Pro Tacky X3 Negros
  • Overgrips Babolat Pro Tacky X3 Negros

Overgrips Babolat Pro Tacky X3 Negros

PVP: 87,21 kr
76,25 kr
-13% Babolat
Pado pads Babolat Pro Tacky X3 Negros | Undvik att svettas i händerna med dessa Babolat overgrips, ett paket med 3 enheter så att du kan anpassa greppet på ditt racket efter din hand och spela bekvämt

Overgrips lisos Babolat Pro Tacky X3 Negros

Missa inte de bästa tillbehören för att spela padel i vår webbutik. Njut av ett starkt och torrt grepp med de svarta Pro Tacky X3 padelövergreppen från Babolat 2021. De har en slät ytfinish och en genomsnittlig tjocklek på 0,6 millimeter.

Företaget har använt en ny formel och kvalitetsföreningar för att säkerställa bra grepp och känsla för spelaren. Vi lyfter också fram deras goda hållbarhet, så att du inte behöver byta dem mitt i matchen. Dessutom sparar du pengar med blistern med 3 enheter.

Babolat pack 3 svarta Pro Tacky övergrepp, funktioner

  • Slät svart design av Babolat Pro Tacky X3 övergrepp.
  • Medeltjock, ca 0,6 millimeter.
  • Stor absorptionsförmåga för ett starkt grepp.
  • Vikt 6 gram styck.
  • Minskar vibrationer och genererar en bekvämare träff.
  • Tillbehör för att spela padel Babolat 2021.

Vem är det till? Lämplig för alla pojkar eller flickor som spelar padel regelbundet och behöver förbättra greppet på sin racket, eftersom de svarta babolat-övergreppen erbjuder både bra grepp och sensationer.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de har en slät yta ger de ett bra grepp, så att racket inte glider från dina händer. Dessutom gör deras svarta design dem lämpliga att kombinera med alla Padel rackets.

Ta reda på mer om varumärket BABOLAT

Sedan Babolat Padel börjar tillverka padelprodukter har det haft en stor utveckling. Det är för närvarande ett av favoritmärkena för spelare, eftersom det har ett brett utbud av padel racket, skor, kläder och padelrack för att välja den som bäst passar våra behov.

Tack vare hans arbete och ansträngning har han blivit en av huvudsponsorerna för World Padel Tour. Några av de bästa spelarna på kretsen som Juan Lebrón eller Victoria Iglesias tävlar med sina produkter, så vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med Babolat.

Features År: 2021
Våra bästa produkter