Adidas Adipower Control Team 3.3
  • Adidas Adipower Control Team 3.3
  • Adidas Adipower Control Team 3.3

Adidas Adipower Control Team 3.3

PVP: 1 974,60 kr
1 957,84 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Adipower CTRL Team 3.3 ADRK2CA1U0017F | Upptäck kraften och precisionen i Adidas Adipower CTRL Team 3.3 padelracket. Designad för att förstärka din skicklighet. Våga uppleva evolutionen i varje slag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Adidas Adipower Control Team 3.3 Padelracket

Dyk in i padelens universum med den imponerande Adidas Adipower CTRL Team 3.3. Tillverkad med största precision, denna padelracket från 2024 omdefinierar innebörden av kontroll och kraft på padelbanan. Tillverkad av det prestigefyllda varumärket Adidas, är det inte bara en sportutrustning, utan ett uttryck för kvalitet och excellens.

Varje gång du går in på banan kommer du att känna kraften och precisionen i Adipower CTRL Team 3.3 i varje slag. Dess runda design, låg balans och tekniska egenskaper ger mer kontroll än kraft. Dessutom är känslan mjuk eftersom den kombinerar material som glasfiber och mjuk EVA-prestanda inuti.

Egenskaper för Adidas Adipower CTRL Team 3.3 padelracket

  • Padelracket för kontroll med rund form och balans nära handen.
  • Konstruktion i glasfiber som garanterar exceptionellt spel.
  • Optimal bollutgång och minimering av vibrationer tack vare mjuk EVA-prestanda.
  • Struktur förstärkt med Dual Exoskeleton-systemet, förhindrar vridning.
  • Ram förstärkt med Power Embossed Ridge, ger extra motstånd mot slag.
  • Tillhör Adidas padelracketkollektion 2024.

Vem är den riktad till?

Denna padelracket är speciellt designad för spelare som presterar skickligt på padelbanans högra sida. Den är idealisk för dem som söker en kontrollracket med en mjuk känsla, eftersom den erbjuder en exceptionellt bekväm och mjuk spelkänsla.

Varför kommer du att gilla den?

Från det ögonblick du tar i denna padelracket kommer du att känna att den är i harmoni med dig. Dess anpassningsförmåga är nästan omedelbar, vilket gör att du kan prestera exceptionellt redan från första matchen. Dess estetik, som kombinerar svart färg med orange detaljer, kommer att förtrolla dig och göra att du sticker ut på padelbanan.

Läs mer om varumärket Adidas

Adidas har varit en dominerande kraft inom sportvärlden i decennier. Sedan början har det varit synonymt med innovation och kvalitet, sätter trender och etablerar standarder inom sportindustrin.

I padelens värld har Adidas återigen visat sitt engagemang och passion. Varje produkt, som Adidas Adipower CTRL Team 3.3, är en perfekt fusion mellan tradition och modernitet, och tar spelarens upplevelse till oanade höjder.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter