Adidas Drive 3.3 Blue 2024
  • Adidas Drive 3.3 Blue 2024
  • Adidas Drive 3.3 Blue 2024

Adidas Drive 3.3 Blue 2024

PVP: 877,60 kr
869,94 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Drive 3.3 Blue ADRK5CA0U0012F | Upptäck Drive 3.3 Blue från Adidas, perfekt för att introducera dig i padel. Högsta kvalitet och kontroll i varje slag. Känn kvaliteten och gör skillnad på padelbanan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Drive 3.3 Blue padelracket

Är du ny inom padel och letar efter en racket som passar perfekt för dina första slag? Racketen Drive 3.3 Blue från Adidas är din idealiska partner för att börja på banan med högkvalitativ utrustning och utmärkta funktioner. Dess runda design, med sweet spot i mitten, ger optimal kontroll, vilket gör att du kan förbättra dig med varje match.

Varumärket Adidas, känt över hela världen för sin innovation och kvalitet, presenterar denna modell specifikt riktad till dem som just börjar sin resa inom padel och vill ha ett högpresterande verktyg från början.

Egenskaper för racketen Drive 3.3 Blue

  • Brett yta som underlättar slag, perfekt för nybörjare.
  • Ram av glasfiber runt racketens kant, garanterar motståndskraft mot alla slag.
  • Lågdensitet EVA-gummi som ger en perfekt bollutgång och maximal komfort.
  • Rund design som centrerar sweet spot, vilket underlättar slagkontroll.
  • Tillhör Adidas racketkollektion 2024.

Vem är den riktad till?

Denna racket är skapad för spelare som tar sina första steg inom padel. Om du upptäcker magin med denna sport och just börjar, är Drive 3.3 Blue från Adidas det perfekta valet för dig.

Varför kommer du att gilla den?

För att du inte bara väljer en racket, utan också garantin och kvaliteten som Adidas erbjuder i varje produkt. Det är en modell avsedd för spelare på nybörjarnivå, och den kommer att vara med dig genom varje framsteg du gör på padelbanan.

Lär dig mer om varumärket Adidas

Adidas, ett varumärke med historia och globalt erkännande, har alltid kännetecknats av att erbjuda högpresterande produkter inom sportvärlden. Från sina början inom fotbollen till sin expansion i olika discipliner har Adidas alltid varit i framkant av innovation och teknologi.

Inom padel har Adidas visat sitt åtagande och passion för att erbjuda kvalitetsracketar, och blivit en referenspunkt för spelare på alla nivåer. Med varje kollektion strävar de efter att revolutionera spelet genom att erbjuda de bästa verktygen för varje spelare.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter