Adidas Match 3.3 Black Red 2024
  • Adidas Match 3.3 Black Red 2024
  • Adidas Match 3.3 Black Red 2024

Adidas Match 3.3 Black Red 2024

PVP: 822,75 kr
822,21 kr
-1% Adidas Padel
Adidas Match 3.3 Black Red ADRK5GA0U0012F2 | Upptäck padelracketet Adidas Match 3.3 Black Red, designad för nybörjare som söker den perfekta balansen mellan kraft och kontroll. Dyk in i padelvärlden och känn skillnaden med varje slag!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Adidas Match 3.3 Black Red padelracket

Att dyka in i den spännande världen av padel har aldrig varit så upphetsande som med Match 3.3 Black Red från Adidas 2024. Detta padelracket, särskilt utformat för dem som just börjar sin resa, har etablerat sig som ett framstående val tack vare dess utmärkta valuta för pengarna, vilket garanterar både kraft och kontroll från padelbanan.

Med en tårdropsform har detta racket inte bara en stor sweetspot belägen i mitten men något högre jämfört med runda racketar, utan det balanserar också skickligt mellan kraft och kontroll, vilket underlättar utvecklingen av en solid teknik från början.

Egenskaper för Match 3.3 Black Red racket

  • Sweetspot ovanför racketens mitt - Allround racket.
  • Stor yta som underlättar slaget. Idealisk för nybörjarracketar.
  • Ram av glasfiber runt racketens kant, stöttålig.
  • Lågdensitets EVA-gummi som ger en stor bollutgång och komfort i spelet.
  • Tillhör Adidas 2024 racketkollektion.

Vem är den riktad till?

Den här modellen är särskilt utformad för dem som tar sina första steg inom sporten och letar efter ett start-racket som inte bara ger dem förtroende, utan också mångsidighet. Med Match 3.3 Black Red får du ett verktyg som perfekt uppfyller inlärningsbehoven, vilket ger en mångsidig upplevelse på padelbanan.

Varför kommer du att tycka om den?

Match 3.3 Black Red är inte bara ett annat padelracket. Det är ett juvel av den nya Adidas 2024-kollektionen noggrant designad för nybörjarspelare. Genom att välja detta racket väljer du inte bara kvalitet och prestanda, utan också en pålitlig partner i varje slag och spel. Känn kraften och kontrollen i dina händer!

Läs mer om varumärket Adidas

Adidas har varit synonymt med excellens inom sportvärlden i decennier. Grundad i Tyskland 1949, har den utvecklats från ett litet skoföretag till ett globalt varumärke som omfattar flera sporter, inklusive padel.

Med en bakgrund som stöder dess engagemang för innovation och kvalitet har Adidas etablerat sig inom padel genom att erbjuda racketar som återspeglar precision, design och prestanda. Varje racket är resultatet av års forskning och passion för sporten.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter