Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Adidas Tennis L Bright Cyan Black
  • Muñequeras Adidas Tennis L Bright Cyan Black

Muñequeras Adidas Tennis L Bright Cyan Black

PVP: 142,61 kr
131,09 kr
-9% Adidas Padel
Padelarmband Adidas Tennis L Bright Cyan Black | Gör dig redo för värmen med Adidas Tennis L-armband, perfekta för att ta bort svett från ditt ansikte och förhindra att svett från dina armar passerar till dina händer.

Långa Armband Adidas Tennis L Bright Cyan Black

Utrusta dig från topp till tå med den nya Adidas 2022-kollektionen av tillbehör. Köp Tennipadel mailalarmband i cyan, ett tillbehör designat för alla idrottare som vill bekämpa svettningar, särskilt på sommaren.

Tack vare materialen som den har designats med, är de ansvariga för att absorbera all svett från armar och ansikte för att sedan driva ut den, vilket förhindrar att den samlas. Det är också ett bra alternativ för personer som återhämtar sig från en skada eftersom det hjälper dig att undvika dåliga rörelser.

Blå Adidas tennisarmband, funktioner

  • Adidas Tennis L Bright Cyan Black har designats i en stor storlek.
  • De är korta och säljs i förpackningar om två enheter.
  • De har designats i cyan men finns i en mängd olika färger.
  • Elastiska material har lagts till i tillverkningen för ökad komfort.
  • Stor absorptionsförmåga för att förhindra att svett passerar från armarna till händerna.
  • Samling av tillbehör för att spela Adidas 2022 padel.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till de personer som vill undvika överdriven svettning i ansiktet eller som vill undvika dåliga rörelser som kan skapa en skada för att undvika dem i framtiden.

Varför kommer du att gilla det? Det är inte bara en perfekt accessoar för sommaren, utan du kan också kombinera den med allt eftersom de har designats i svart, de kommer att bli dina favoriter.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Utrusta dig själv med kvalitetsprodukter och hög konkurrens med Adidas Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden. Under All for Padel har det tyska företaget lanserat en komplett kollektion av Padel rackets, skor och tillbehör som kan tillgodose behoven hos den mest krävande allmänheten.

Som ett exempel representerar spelare med Ale Galáns storlek, Seba Nerone eller Martita Ortega det tyska varumärket på alla banor under World Padel Tour. Vad väntar du på!

Features År: 2022
Våra bästa produkter