Head 2.5" wristbands blå
  • Head 2.5" wristbands blå

Head 2.5" wristbands blå

PVP: 76,79 kr
65,27 kr
-16% Head Padel
Head 2.5 wristbands | Utrusta dig denna säsong med de nya armbanden av märket Head där du kan hitta ett stort antal färger att välja dina favoriter bland
Skriv en recension

Head 2.5

Du har redan en bred katalog med tillbehör tillgängliga i vår online padelbutik där du kan hitta ett stort antal tillbehör att välja mellan. Inuti kan du hitta Head 2.5-armbanden, en modell som säljs i ett paket med två enheter.

De säljs i förpackningar om två enheter och har designats i en kort storlek för att när de väl sätts på ska de vara som mest bekväma. Dessutom hjälper det inte bara att undvika överflödig svett i ansiktet och händerna, utan det hjälper också till att undvika att göra dåliga gester när du bär dem.

Head 2,5"wristbands blått, egenskaper

  • Blue Head 2,5" säljs i ett paket om två.
  • De hjälper till att ta bort svett från din panna medan du spelar.
  • De tillåter ventilation av svett så att det inte ackumuleras.
  • Perfekt för personer som har kommit tillbaka från en skada.
  • De förhindrar svett från att passera till händerna och hindrar padelracket från att glida från händerna.
  • Tillgänglig i den nya Head Padel 2023 tillbehörskatalogen.

Vem är det till? Utan tvekan är det ett perfekt komplement för de människor som inte gillar värmen och som letar efter ett komplement som de kan spela padel med samtidigt som de undviker överflödig svett i ansikten och händerna. Låt ingenting hindra dig från att ge ditt bästa prestation!

Varför kommer du att gilla det? För det är ett viktigt komplement för att kunna spela i tider av stor värme. Den har även designats i blått men du har den tillgänglig i flera färger att välja mellan, de kommer att bli en av dina favoriter!

Ta reda på mer om varumärket HEAD

Utrusta dig själv med produkter av högsta kvalitet tack vare Head Padel, ett av de varumärken som föredras av de flesta spelare. Faktum är att den har en hel del representation på World Padel Tour tack vare spelare som Arturo Coelho eller Ari Sánchez i damlaget.

Den här säsongen satsar det österrikiska varumärket på nya material, teknologier och färgglada mönster. Upptäck i vår onlinebutik dess nya kollektion av padelracket, herrskor, damkläder och fler tillbehör för att spela padel. Du kommer inte att bli besviken!

Features År: 2023
Våra bästa produkter