Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Match 3.1 2022
  • Adidas Match 3.1 2022
  • Adidas Match 3.1 2022

Adidas Match 3.1 2022

PVP: 713,05 kr
493,10 kr
-31% Adidas Padel
Adidas Match 3.1 2022 padel racket | En av nybörjarracket som föredras av spelare eftersom den har de bästa Adidas-materialen och kan bli din till ett oslagbart pris
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket initiation Adidas Match 3.1 Blue

Börja ta fram vinnaren inom dig med det blå och orangea Match 3.1 padel racket, en modell för att komma igång från Adidas Padel 2022 . Vi lyfter fram dess balans eftersom den har designats i ett tårformat och innehöll balans för att kunna anpassas till vilken spelhandling som helst.

Tack vare användningen av flexibla material är det väldigt lätt att spela med och gynnar spelarens progression. Glasfiber har använts för strukturen och med strukturförstärkningssystemet har det försetts med större motstånd. Dessutom, med eva soft performance gummi kommer du att njuta av en exceptionell touch.

Adidas Match 3.1 blå och orange, funktioner

  • Perfekt balans mellan kraft och kontroll med Adidas Match 3.1 2022.
  • Stabilt slag tack vare strukturella förstärkningar.
  • Det hjälper dig att definiera din spelstil.
  • Mångsidig padel racket tack vare det överdimensionerade formatet och centrerad balans.
  • Mjuk vid beröring tack vare det mjuka eva-gummit inuti.
  • Konstruktion med glasfiber, ett material som gynnar anpassning.
  • Större hållbarhet för planen med det smarta hålsborrmönstret.
  • Inledande serie av Adidas 2022 Padel rackets.

Vem är det till? Perfekt för idrottaren som vill börja spela padeltennis eller som gör det 1 eller 2 gånger i veckan, eftersom match 3.1 är ett mycket väl kompenserat initieringpadel racketlracket för att få våra bästa skott i anfall och försvar.

Varför kommer du att gilla det? För du kommer att njuta av hela märkets kvalitet till ett bra pris eftersom det är ett billigt padel racket. Inte heller dess vågade design går obemärkt förbi, denna gång med en kombination av svart, blå logotyp och orange detaljer.

Ta reda på mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Padel. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel. För den här säsongen presenterar den en komplett kollektion av Padel rackets, skor för män och kvinnor, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande representation i WPT av professionella spelare som Ale Galán, Seba Nerone, Marta Ortega eller Alex Ruiz. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Dropp Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk
Våra bästa produkter