Lok Be Hype 2024
  • Lok Be Hype 2024
  • Lok Be Hype 2024

Lok Be Hype 2024

PVP: 1 206,70 kr
1 206,16 kr
-1% Lok
Lok Be Hype LORK5HA0U0017F | Upptäck den pala Lok Be Hype 2024, din ingång till paddelvärlden. Kraft och kontroll för nybörjare med en oöverträffad stil för att sticka ut på bana
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Lok Be Hype Padelracket

Ge dig in i paddelns revolution med padel racket Lok Be Hype 2024. Perfekt för dem som börjar sin resa inom paddelvärlden, kombinerar denna racket enastående kraft med en noggrant balanserad design för att erbjuda både kontroll och komfort i varje slag. Dess diamantformade oversize och balanserade tyngdpunkt, tillsammans med konstruktionen i glasfiber, ger en mjuk känsla och en imponerande bollutgång, vilket tar ditt spel till nya höjder.

Lok Be Hype 2024 förbättrar inte bara din offensiv nära nätet med kraftfulla volleys och smashar, utan säkerställer också ett bekvämt spel på lång sikt tack vare sitt anpassade eva-gummi med mediumdensitet. Denna racket är utformad för att förlåta misstag och förbättra dina slag, vilket får dig att känna dig självsäker och i kontroll av varje poäng. Med sitt Asymmetric Heart och optimerade borrningsmönster kommer du att uppleva en betydande ökning av hastighet och kraft i dina slag, samtidigt som vibrationerna hålls till ett minimum.

Egenskaper för padel racket Lok Be Hype 2024

  • Diamantformad oversize-design för att maximera kraften i varje smash.
  • Konstruktion i glasfiber för en elastisk känsla och bättre kontroll.
  • Anpassat eva-gummi med mediumdensitet för en utmärkt bollutgång och trevliga känslor.
  • Asymmetric Heart och optimerat borrningsmönster för att öka hastigheten och kraften.
  • Modern och attraktiv estetik med en kombination av svart, orange och vitt.
  • Tillhör nybörjarkollektionen Lok 2024.

Vem är det här för?

Idealisk för nybörjare, Lok Be Hype 2024 är avsedd för spelare som letar efter en racket som är lätt att spela med och förbättra sig med. Dess balans mellan kraft och kontroll gör den till ett perfekt verktyg för dem som vill utveckla sitt offensiva och defensiva spel med självförtroende och stil.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Lok Be Hype 2024 för dess förmåga att förvandla ditt spel. Genom att erbjuda en oöverträffad kombination av kraft, kontroll och komfort, låter denna racket dig utforska nya gränser i ditt spel. Dessutom säkerställer dess levande design och toppmoderna teknologi att du inte bara spelar bra, utan också ser bra ut på banan.

Upptäck mer om Lok

Lok är känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet, skapar rack för att passa behoven hos spelare på alla nivåer. Från sitt säte i Spanien kombinerar Lok den senaste tekniken med enastående design för att erbjuda rack som leder marknaden när det gäller prestanda och stil.

Genom att välja Lok Be Hype 2024, ansluter du dig till en gemenskap av spelare som uppskattar excellens och innovation i sin utrustning. Gör dig redo att känna skillnaden i varje slag och ta ditt spel till nivåer du aldrig trodde var möjliga.

Features Form: Diamant Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter