Lok Carbon Hype 2024
  • Lok Carbon Hype 2024
  • Lok Carbon Hype 2024

Lok Carbon Hype 2024

PVP: 2 742,50 kr
2 741,96 kr
-1% Lok
Lok Carbon Hype LORK1HA1U0014F | Experimentera lättare när du spelar med Lok Carbon Hype 2024, en avancerad modell perfekt för aggressiva spelare som kan dominera den röda zonen
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Lok Carbon Hype Padelracket

Upptäck den kraftfulla Lok Carbon Hype 2024, en padelracket designad för att erbjuda enastående prestanda på banan. Med sin innovativa konstruktion i tre lager korslagd kol ger detta racket dig den perfekta flexibiliteten för att behärska varje slag. Utrustad med 6k kolväv och anpassad eva-gummi med hög minneskapacitet, kommer du att uppleva en oöverträffad kraft i varje rörelse.

Dess design i diamantform med hög balans gör den till ett kraftfullt racket, medan dess halvhårda känsla och avslut med relief på ytan garanterar optimal kontroll vid varje slag. Vänta inte längre för att uppleva skillnaden som Lok Carbon Hype 2024 kan göra i ditt padelspel.

Racketets egenskaper Lok Carbon Hype 2024

  • Förstärkt struktur med en konstruktion i tre lager korslagd kol.
  • 6k kolväv för enastående kraft och ökad hållbarhet.
  • Anpassad eva-gummi med hög minneskapacitet.
  • Kraftfullt racket på grund av dess design i diamantform med hög balans.
  • Avslut med relief på ytan för att förbättra effekterna.
  • Tillhör kollektionen av padelracketar från Lok 2024.

Vem riktar sig detta till?

Detta racket riktar sig till avancerade eller högnivå idrottare som söker mer kraft i sina slag, eftersom det nya Lok Carbon Hype-racketet med sin diamantform och höga balans har en mindre sweet spot, vilket kräver god teknik för att utnyttja det maximalt.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Lok Carbon Hype 2024 för dess enastående kombination av kraft, kontroll och innovativ teknik. Med detta racket kan du utmärka dig på banan eftersom det kombinerar en design i svart färg med gula detaljer och en vit logotyp i mitten. Känn skillnaden!

Upptäck mer om varumärket Lok

Utforska historien om Lok, ett ledande varumärke inom padelkretsar känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Med en lång erfarenhet på marknaden fortsätter Lok att erbjuda högkvalitativa produkter som uppfyller behoven hos alla typer av spelare.

Denna säsong presenterar de en katalog som passar både krävande spelare och amatörer så att var och en kan hitta sin bästa partner på banan. Upptäck allt som Lok har att erbjuda och ta ditt spel till nästa nivå!

Features Form: Diamant Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter