Lok Be Flow 2024
  • Lok Be Flow 2024
  • Lok Be Flow 2024

Lok Be Flow 2024

PVP: 1 206,70 kr
1 206,16 kr
-1% Lok
Lok Be Flow LORK5FA0U0012F | Gör dina första slag med padel racket Lok Be Flow, perfekt för att komma igång eftersom den ger en idealisk balans mellan kraft, kontroll och komfort i varje handling
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Lok Be Flow Padelracket

Lägg till den senaste nyheten för nybörjare i din arsenal med padel racket Lok Be Flow 2024. Denna modell, perfekt för nybörjare, underlättar spelet tack vare sin runda design och stora sweet spot, förlåtande misstag och förbättrar din prestation på banan. Det anpassade eva-mediet gummit ger inte bara utmärkt minneskapacitet, utan garanterar också trevliga känslor och en fantastisk bollutgång.

Be Flow utmärker sig genom sitt Asymmetric Heart, en lätt asymmetri som ökar bollens hastighet och lägger till kraft i varje slag, kombinerat med ett borrningsmönster utformat för att optimera både kraft och kontroll. Dessutom minskar dess konstruktion betydligt vibrationer, vilket gör att du kan spela i timmar med maximal komfort. Med en attraktiv estetik som blandar svart med inslag av vitt och grönt, kommer denna racket inte bara förbättra ditt spel, utan också din närvaro på banan.

Egenskaper för padelracket Lok Be Flow 2024

  • Rund design med stor sweet spot för större tolerans för misstag.
  • Anpassat eva-mediumgummi för snabb återhämtning och utmärkt bollutgång.
  • Asymmetric Heart för att öka hastigheten och kraften i slaget.
  • Specifikt borrningsmönster som förbättrar kraften och kontrollen.
  • Minimala vibrationer för ett bekvämare spel.
  • Tillhör nybörjarkollektionen Lok 2024.

Vem är det här för? Denna racket är perfekt för spelare som börjar inom padelvärlden och erbjuder en perfekt kombination av användarvänlighet, kontroll och kraft. Det är det perfekta valet för dem som vill förbättra sin teknik och njuta av varje match.

Varför kommer du att gilla det? Lok Be Flow 2024 kommer att imponera på dig med sin förmåga att underlätta spelet och förbättra dina slag från första användningen. Dess design och teknik är utformade för att ge dig den bästa upplevelsen på banan och göra varje match mer behaglig och effektiv.

Upptäck mer om Lok

Lok utmärker sig genom sitt engagemang för innovation och kvalitet, skapar racketar som tillfredsställer spelare på alla nivåer. Med ett starkt rykte på marknaden åtar sig Lok att kontinuerligt förbättra sina produkter och säkerställa att varje spelare hittar sin perfekta racket.

Denna säsong är alla produkter av högsta kvalitet, så de uppfyller inte bara spelarnas behov, utan överträffar dem också. Gör dig redo att uppleva padelspelet som aldrig förr, med den bästa utrustningen vid din sida.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter