Lok Maxx Flow 2024
  • Lok Maxx Flow 2024
  • Lok Maxx Flow 2024

Lok Maxx Flow 2024

PVP: 3 291,00 kr
3 263,38 kr
-1% Lok
Lok Maxx Flow LORK1FA0U0012F | Presenterar den nya padelracketen Lok Maxx Flow 2024, designad för spelare som söker kontroll och kraft på padelbanan genom att kombinera de bästa teknologierna
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Lok Maxx Flow Padelracket

Upptäck den imponerande Lok Maxx Flow 2024 padelracket, en padelracket designad för spelare som söker kontroll och kraft på padelbanan. Med sin runda form som förstorar sweetspot och en medelbalans erbjuder detta racket en utmärkt träffyta. Teknologin Gradual Face tillåter justering av vinklarna för fiberanslutning för att få rätt flexibilitet. Utrustad med anpassad eva-gummi, som ger en utmärkt minneskapacitet, hjälper dig att generera mer kraft i varje slag.

Racketens asymmetriska och balanserade kärna, tillsammans med funktioner som Dynamic Hole System, 3D Spin Lines-teknologi och infogad ram, gör den till ett utmärkt val på banan. Dess grova yta möjliggör förbättrade effekter, medan den nya snörningsdesignen ger stor komfort. Dessutom garanterar dess anti-vibrationsystem en spelupplevelse utan besvär.

Egenskaper för Lok Maxx Flow 2024 padel racket

  • Rund form med medelbalans för perfekt balans mellan kontroll och kraft.
  • Semi-hårt grepp eftersom snabbåtervinningsgummi har använts i kärnan.
  • Grov yta för förbättrade effekter på bollen.
  • Presenterar en snörning med justerbar handledsrem.
  • Du kommer knappt märka några besvär under spelet tack vare det integrerade anti-vibrationsystemet.
  • Tillhör den avancerade racketkollektionen Lok 2024.

För vem är den avsedd?

Detta racket riktar sig till spelare som söker en balans mellan kontroll och kraft i sitt padelspel. Det är idealiskt för dem som värdesätter precision och komfort under spelet på banan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Lok Maxx Flow 2024 för dess kombination av kontroll, kraft och komfort. Dess innovativa design och avancerade teknologi garanterar enastående prestanda på banan, samt en fantastisk finish med dess kombination av svart, blått, vitt och guldiga detaljer.

Upptäck mer om varumärket Lok

Lok är ett ledande varumärke inom padelvärlden, engagerat i innovation och excellens i varje produkt de erbjuder. Med en lång historia av hängivenhet till sporten har Lok vunnit förtroendet hos spelare över hela världen tack vare dess oöverträffade kvalitet och prestanda på padelbanan.

Deras ständiga strävan efter perfektion återspeglas i varje detalj av deras racketar, vilket gör dem till det föredragna valet för spelare som vill utmärka sig på banan och nå nya prestandanivåer.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter