Lok Maxx Hype 2024
 • Lok Maxx Hype 2024
 • Lok Maxx Hype 2024

Lok Maxx Hype 2024

PVP: 3 291,00 kr
2 303,16 kr
-31% Lok
Lok Maxx Hype LORK1HA0U0016F | Upptäck den Lok Maxx Hype 2024-paddeln, designad för aggressiva spelare som söker kraft i sina slag utan att förlora kontrollen, plus en fantastisk design
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Torsdag, 20 Juni, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Lok Maxx Hype Padelracket

För aggressiva spelare med en djärv attityd och kraftfullt spel som inte tvekar att ta initiativ och ta ansvar kommer Lok Maxx Hype 2024 padelracket. Tack vare sin innovativa teknologi som justerar vinklarna på fiberanslutningar, kombinerar detta padel racket kolfiber med 18k-väv på planen, vilket ger lämplig flexibilitet och utmärkt minneskapacitet i dess specialutformade eva-gummi.

Dess asymmetriska och balanserade design av racketens kärna, tillsammans med funktioner som Gradual Face, 3D Spin Lines-system och infogad rail, gör detta racket till ett enastående val på padelbanan. Dess grova yta möjliggör bättre effekter, medan dess bekväma snördesign garanterar ett bekvämt grepp under långa spelstunder. Slutligen skiljer sig detta racket genom sitt anti-vibrationsystem, vilket ger en spelupplevelse utan obehag.

Egenskaper för Lok Maxx Hype 2024 padel racket

 • Diamantform med balans mot racketens huvud för att få kraft i slaget.
 • Semi-hard touch tack vare specialutformat eva-gummi för bättre kontroll.
 • Grov yta som gör det möjligt att ge mer effekt åt bollen.
 • Bekväm snördesign för ett bekvämt grepp.
 • Anti-vibrationsystem för att spela under långa perioder utan obehag.
 • Tillhör högpresterande racketkollektionen Lok 2024

Vem är den här för?

Detta racket riktar sig till aggressiva spelare med kraftfullt spel som strävar efter att dominera banan med kraft och precision. Det är idealiskt för dem som inte tvekar att ta initiativet och ta ansvar i varje slag.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Lok Maxx Hype 2024 för dess kombination av kraft, kontroll och komfort. Dess innovativa design och avancerade teknologi garanterar enastående prestanda på banan, vilket låter dig utmärka dig i varje match och överträffa dina gränser.

Upptäck mer om Lok-märket

Lok är ett känt varumärke för sitt engagemang för innovation och excellens inom padelvärlden. Med en historia av dedikation till sporten har Lok lyckats etablera sig som en ledare på marknaden genom att erbjuda högkvalitativa produkter som uppfyller de mest krävande spelarnas behov.

Deras ständiga strävan efter perfektion återspeglas i varje detalj av deras rack, vilket gör dem till det idealiska valet för dem som strävar efter att utmärka sig på banan och nå nya prestandanivåer.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter