Lok Easy Flow 2024
  • Lok Easy Flow 2024
  • Lok Easy Flow 2024

Lok Easy Flow 2024

PVP: 1 974,60 kr
1 974,06 kr
-1% Lok
Lok Easy Flow LORK1FA2U0015F | Omdefiniera ditt spel med padelracket Lok Easy Flow. Perfekt balans mellan kraft och kontroll kombinerat med en exklusiv design för att sticka ut på banan.
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Lok Easy Flow Padelracket

För de mest krävande på banan presenterar vi det nya padelracketet Lok Easy Flow 2024, en balanserad modell som omdefinierar balansen mellan kraft och kontroll. Med en centrerad design och en rundare form lovar detta racket att förbättra ditt spel på alla nivåer. Dess avancerade teknologi och konstruktion i glasfiber erbjuder en elastisk känsla och enastående hanterbarhet, vilket lyfter din upplevelse på banan till en ny nivå.

Easy Flow 2024 utmärker sig genom sin förmåga att leverera enastående bollutgång och en oklanderlig kontroll, tack vare dess anpassade EVA-gummi och innovationer som det asymmetriska hjärtat och gradvis ansikte. Dessa egenskaper arbetar tillsammans för att förbättra bollens hastighet och minska vibrationer, vilket säkerställer ett kraftfullt och kontrollerat spel.

Funktioner padel racket Lok Easy Flow 2024

  • Glasfiberkonstruktion för en elastisk känsla och hanterbarhet.
  • Bra bollutgång och unik känsla med det anpassade EVA-gummit inuti.
  • Asymmetriskt hjärta och gradvis ansikte för att förbättra kraften och kontrollen.
  • Säkerhetssnöret inkluderar en justerbar handledsrem för maximal komfort och anpassningsförmåga.
  • Kolfiberförstärkningar i ramen för ökad hållbarhet.
  • Tillhör kollektionen av mellannivå padelrack Lok 2024.

Vem är det för?

Lok Easy Flow 2024 är avsedd för padelspelare på mellannivå eller för dem som vill definiera sin spelstil, eftersom den erbjuder en perfekt balans mellan kraft och kontroll. Den är idealisk för dem som vill förbättra sitt spel både i försvar och anfall och erbjuder en oslagbar känsla vid varje slag.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att bli förtjust i Easy Flow 2024 för dess mångsidighet och prestanda på banan. Dess unika kombination av högkvalitativa material och avancerad teknik kommer att ge dig de verktyg du behöver för att ta ditt spel till nästa nivå. Upplev skillnaden med varje slag och känn kontrollen och kraften som aldrig tidigare.

Upptäck mer om Lok

Lok har etablerat sig som ett ledande varumärke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för innovation och kvalitet. Varje racket är resultatet av omfattande forskning och noggrann design, vilket säkerställer att det uppfyller de mest krävande spelarnas förväntningar. Genom att välja Lok ansluter du dig till en passionerad spelgemenskap som värderar excellens i sitt utrustning.

Med Easy Flow 2024 fortsätter Lok sin arv av att tillhandahålla högkvalitativa padelrack som inte bara uppfyller, utan överträffar, spelarnas behov. Gör dig redo att uppleva padelspelet som aldrig tidigare, med det bästa utrustningen vid din sida.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter