Lok Easy Hype 2024
  • Lok Easy Hype 2024
  • Lok Easy Hype 2024

Lok Easy Hype 2024

PVP: 1 974,60 kr
1 974,06 kr
-1% Lok
Lok Easy Hype LORK1HA2U0014F | Skaffa Lok Easy Hype 2024: Explosiv kraft för att dominera banan, samt en mycket bekväm känsla så att du kan njuta av oslagbara sensationer
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Lok Easy Hype Padelracket

Skaffa det nya Lok Easy Hype 2024 padelracket, ett padelracket som omdefinierar kraft för den moderna spelaren. Designad för dem som vill sticka ut på banan, inkluderar detta racket det senaste inom padelteknologi, vilket garanterar en spelupplevelse utan motstycke. Med dess diamantformade oversize och höga balans erbjuder Easy Hype en extra kraft, medan dess konstruktion i glasfiber ger en elastisk och hanterbar känsla.

Förutom kraft prioriterar Lok Easy Hype 2024 känslan vid varje slag tack vare dess anpassade medeldensitet EVA-gummi. Denna modell utmärker sig för sin förmåga att erbjuda en exceptionell bollutgång och oklanderlig kontroll, kompletterad med innovationer som Asymmetric Heart och Gradual Face-systemet, som förbättrar bollens hastighet och minskar vibrationerna för ett mer bekvämt och effektivt spel.

Egenskaper för Lok Easy Hype 2024 padelracket

  • Diamantformad oversize för överlägsen kraft, som hjälper dig att dominera nätet.
  • Konstruktion i glasfiber för förbättrade känslor och lättare spel.
  • Anpassat medeldensitet EVA-gummi som optimerar bollutgången.
  • Asymmetric Heart och Gradual Face för ett kraftfullare och mer kontrollerat spel.
  • Justerbar handledsrem för maximal komfort och anpassningsförmåga.
  • Tillhör Lok padelracketkollektionen för medelnivå 2024.

Vem är den avsedd för?

Lok Easy Hype 2024 är avsedd för avancerade spelare som vill förbättra sitt offensiva spel utan att offra komfort. Perfekt för de som värderar både kraft i avslut och känsla i slaget, anpassar sig detta racket till ett brett utbud av spelstilar och tillhandahåller de verktyg som behövs för att dominera banan.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i Easy Hype för dess unika kombination av explosiv kraft och taktisk kontroll. Dess innovativa design och tillämpade teknologier säkerställer en påtaglig förbättring i din prestation, vilket ger dig en konkurrensfördel i varje match. Dessutom gör dess attraktiva estetik och kvalitetskonstruktion den till ett oslagbart val.

Upptäck mer om Lok

Lok har etablerat sig som ett ledande varumärke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Genom att tillverka alla sina racketar i Spanien, kombinerar Lok traditionellt hantverk med de senaste teknologierna och erbjuder produkter som uppfyller de mest krävande spelarnas behov.

Genom att välja Lok går du med i en gemenskap av spelare som inte nöjer sig med mindre än det bästa. Lok Easy Hype 2024 är ett tydligt exempel på Loks engagemang för att erbjuda racketar som inte bara

Features Form: Diamant Nivå: Mellanliggande Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter