Cartri padel rackets

Cartri padel rackets

Vi presenterar Cartri 2022 padel racketkollektion , ett märke av portugisiskt ursprung och spansk tillverkning som har funnits på padelmarknaden i flera år och som är engagerad i ny teknik. Upptäck i detalj alla Cartri-racket , designade för alla typer av spelare och även exklusiva.

I vår webbutik för padel kan du få den nya Cartri-kollektionen till bästa pris. Vi försäkrar dig att du kommer att njuta av den bästa prestandan och sensationerna när du slår. Dessutom tillverkar varumärket alla sina produkter i Spanien, så slutresultatet är exceptionellt.

Filtrera

Sista samlingen av Cartri i sin helhet

År 2022 återkommer Cartri-företaget med en bred katalog av Padel rackets så att alla spelare kan hitta sin bästa allierade, eftersom den har ett brett utbud av modeller designade för både professionella och amatörspelare.

Inom den mest avancerade serien kan vi hitta Volcano Teide eller Shield Alpha för dem som letar efter den bästa balansen mellan kraft och kontroll, eftersom de är mycket välbalanserade och låter dig ta dina bästa bilder från vilket område som helst domstol.

För den som letar efter extra kraft finns den nya Vector Cannon tillgänglig, en riktig kanon som attackerande spelare kommer att njuta av. För de mer tekniska, nya Tamarit Speed X eller Thunder Gold med en bred sweet spot finns också tillgängliga och kommer att förlåta alla våra misstag.

Å andra sidan kan vi också hitta billigare racket som nya Cosmos eller Titan Alpha , gjorda av mer flexibla material för medelnivåspelare, eftersom det är lättare att spela med dem och de kommer att hjälpa oss att definiera vår spelstil.

Cartri specialpadel racket, LTD

I den här kollektionen är Cartri engagerad i att skapa exklusiva racket för de mest krävande atleterna och utvecklar design i begränsad upplaga som bara ett fåtal kommer att kunna få eftersom det finns väldigt få enheter till salu. Så den lanserar 2 modeller:

  • Snake Limited Edition : designad i ett runt format och centrerad balans, vilket förbättrar spelarens sensationer tack vare kombinationen av kolfiberglas och mjukt eva-gummi.
  • Wolf Artic Limited Edition : mångsidig padel racket som presterar mycket bra både i attack och försvar, gjord med en kombination av den senaste generationens kol plus mjukt eva-gummi.

Cartri teknologier tillämpas på deras racket

För att uppnå högsta kvalitet på alla sina produkter har varumärket varit tvunget att använda innovativa teknologier som till exempel ett antivibrationssystem för att njuta av en mycket bekvämare träff och inte avsluta matcher med armobehag. Detta tillsammans med de olika typerna av Eva eller Eva Super Soft- gummi genererar en mer eller mindre hård touch.

Det ger också lättnad på ytan i de avancerade padel racket som förbättrar greppet med bollen och hjälper oss att skriva ut större effekter. Å andra sidan innehåller de ett nytt "progressiva hål" -borrmönster som förbättrar deras motstånd och även ökar känslan av makt och kontroll.

Som avslutning har varumärket arbetat med olika typer av kol för att uppnå extra motstånd i alla sina modeller. På medel- eller nybörjarnivåer har glasfiber använts eftersom det är ett mer flexibelt material och ger padel racket större elasticitet, så det är lättare att leka med dem.

Padelmärke med historia

Varumärket Cartri har lång erfarenhet inom paddelsektorn sedan företaget grundades 2003 och är av portugisiskt ursprung. Från början har varumärket kännetecknats av att erbjuda produkter av högsta kvalitet, alla tillverkade i Spanien, och därmed erbjuda en fantastisk service efter försäljning.

Varumärket stack genast ut bland unga och så småningom blir det omtyckt även bland den vuxna allmänheten. Tack vare sitt ständiga arbete med innovation, uppnår den racket av högsta kvalitet och kompletterar redan sin katalog med andra produkter för att spela padeltennis, som till exempel textilier för både män och kvinnor samt Padel rackets och tillbehör. Du kan köpa dem alla i vår webbutik till bästa pris.

Other Padelrackets Varumärken

Filtrera

Tillämpa

Varumärke

Varumärke

Spela:

Spela:

Nivå:

Nivå:

Spelare:

Spelare:

Rör

Rör

Huvudmaterial

Huvudmaterial

Ojämnhet

Ojämnhet

År:

År:

Pris

Pris

2 296,00 kr - 5 013,00 kr

Vikt:

Vikt: