Cartri Thunder Gold 2022
  • Cartri Thunder Gold 2022
  • Cartri Thunder Gold 2022

Cartri Thunder Gold 2022

PVP: 2 731,53 kr
2 281,21 kr
-17% Cartri
padel racket Cartri Thunder Gold 2022 | Ny utgåva av en av Cartri Padel racketsna som föredras av spelare, återkommer med nya material och mögel för att bättre fördela vikten och balansen
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Cartri Thunder Gold Svart, Turkos och Guld

Förbered poängen bakifrån med det nya Thunder Gold padel racket i svart med turkosa detaljer, en teknisk modell som finns i den nya kollektionen Cartri Padel 2022. Den utmärker sig för sin breda sweet spot samt en mycket bekväm touch eftersom gummi har använts eva mjukar upp interiören, vilket ger den en halvmjuk touch.

Dessutom kombinerar den i planen kol med aluminium, ett senaste generationens material som ger bra spelbarhet. Ramytan är gjord av kol, så strukturen är stark och solid mot stötar eller stötar. För att avsluta håller den ett rundare format med en centrerad balans, med en ny hjärtdesign som fördelar vikterna bättre.

Cartri Thunder Gold i svart och turkos, funktioner

  • Cartri Thunder Gold 2022 har en rundare form med balansen närmare handen.
  • Halvmjuk beröring tack vare det eva mjuka gummit inuti, vilket reducerar vibrationer till ett minimum.
  • Bred sweet spot som kommer att förlåta alla dina misstag.
  • Yta med lätt avlastning som förbättrar effekterna på bollen.
  • Förstärkt struktur för att uppnå en stabil träff.
  • Karbonram och yta som kombinerar kol med aluminium.
  • AIR FLOW SYSTEM-teknik som förbättrar dess aerodynamik och ger större hanterbarhet.
  • Ny kollektion av högpresterande Cartri Padel 2022 racket.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är det lämpligt för den avancerade nivåspelaren som behöver en kontrollpadel racket för att ta den kontrollerade bollen bakifrån och starta övergången till attack eftersom den nya Thunder förbättrar sin kontroll och genererar mycket bra sensationer när man slår.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den är gjord med material av högsta kvalitet, vilket säkerställer bästa prestanda vid varje tidpunkt av matchen. Den har även tillverkats i Spanien, så varje detalj i dess finish har tagits om hand, denna säsong i svart med turkos och gulddetaljer.

Ta reda på mer om varumärket CARTRI

Håll dig kvar med namnet Cartri Sport, ett företag av portugisiskt ursprung som har funnits i branschen i många år, och strävar efter att producera kvalitativa Padel rackets såväl som andra komplement och tillbehör för att spela padel tillverkade i Spanien.

För närvarande har det redan representation och samarbete av professionella spelare som Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos eller Diego Simón. Upptäck dess nyheter för den här säsongen, du kommer att hitta mycket överkomliga priser för att till fullo njuta av denna vackra sport.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter