Cartri Shield Alpha 2022
  • Cartri Shield Alpha 2022
  • Cartri Shield Alpha 2022

Cartri Shield Alpha 2022

PVP: 4 267,33 kr
3 553,74 kr
-17% Cartri
Cartri Shield Alpha 2022 padel racket | Tävla på din bästa nivå med detta Cartri högpresterande padel racket, ett av de mest balanserade och med vilket du kan skriva ut större effekter på dina bilder
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Cartri Shield Alpha Turquesa

För de mest krävande spelarna presenterar vi det nya turkosa Shield Alpha padel racket, ett av de mest balanserade i den senaste Cartri 2022-kollektionen. Det är ett högpresterande racket som sticker ut för sin balans mellan kraft och kontroll eftersom det har en tår. format med balans i mittzonen.

För dess tillverkning har kol och Kevlar använts för det rörformade området och 3k koltyg på planen för att uppnå extra kraft. Den genererar också mycket goda förnimmelser vid slag eftersom kärnan är gjord av mjukt eva-gummi. Som avslutning har den en förstärkning i hjärtområdet och grovhet SAND GRIP som avsevärt förbättrar effekterna.

Cartri Shield Alpha svart och turkos, funktioner

  • Cartri Shield Alpha 2022 utmärker sig för sin mångsidighet och anpassar sig till alla spelstilar.
  • Större förnimmelser när man slår med den mjuka eva gummikärnan.
  • Teardrop-format med medium balans för bättre balans.
  • Yta med en grov finish som gör det möjligt att förbättra effekterna.
  • Konstruktion av planen med 3K koltyg.
  • Solid struktur med användning av Kevlar, ger stor motståndskraft.
  • Större stabilitet med den nya designen och förstärkning i hjärtområdet.
  • Ny kollektion av Cartri 2022 Padel rackets.

Vem är det till? Fokuserat på spelare på avancerad nivå som behöver kraft och kontroll i sitt spel, eftersom nya Shield Alpha är ett mångsidigt padel racket som anpassar sig mycket väl till alla spelaktiviteter och erbjuder fantastiska sensationer.

Varför kommer du att gilla det? Vid första anblicken kommer du att älska dess finish. Den här säsongen kommer den tillbaka i svart, med en central logotyp och alla detaljer i turkos. Enligt vår mening en av de coolaste racket i den nya Prince Padel-kollektionen.

Ta reda på mer om varumärket CARTRI

Håll dig kvar med namnet Cartri Sport, ett företag av portugisiskt ursprung som har funnits i branschen i många år, och strävar efter att producera kvalitativa Padel rackets såväl som andra komplement och tillbehör för att spela padel tillverkade i Spanien.

För närvarande har det redan representation och samarbete av professionella spelare som Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos eller Diego Simón. Upptäck dess nyheter för den här säsongen, du kommer att hitta mycket överkomliga priser för att till fullo njuta av denna vackra sport.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter