Cartri Snake Limited Edition 2022
  • Cartri Snake Limited Edition 2022
  • Cartri Snake Limited Edition 2022

Cartri Snake Limited Edition 2022

PVP: 4 047,93 kr
3 378,21 kr
-17% Cartri
Cartri Snake Limited Edition 2022 paddelpaddel | Fantastisk touch och sensationer när du slår med detta Cartri limited edition racket, en teknisk modell som kombinerar mer flexibla material som förbättrar dess spelbarhet
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Snake limited edition Cartake padel racket

Välj ditt vinnande svärd i den nya racketkollektionen Cartri 2022. Där hittar du modeller lika kompletta som till exempel padel racket Snake Limited Edition. Det är ett mångsidigt padel racket som tack vare sitt runda format och välcentrerade balans erbjuder en bred träffyta samt bra kraft.

Den genererar också mycket bra förnimmelser när man slår med det eva mjuka gummit inuti, ett skum som förbättrar bollutbytet och absorberar bollens stöt. Dessutom är strukturen mycket solid eftersom den kombinerar kol med Kevlar i röret och kol med glasfiber på ytan för att öka dess spelbarhet.

Limited Edition Cartri Snake-funktioner

  • Yta på Cartri Snake Limited Edition 2022 i koltyg och glasfiber.
  • Större bolleffekt med kärnans eva mjuka gummi.
  • padel racket balanserad av sitt runda format och innehållsbalans.
  • Rörformad kol- och kevlarram, som ger större motstånd.
  • Ny borrfördelning som ökar dess prestanda på banan.
  • Fantastiskt spel som anpassar sig till alla spelstilar.
  • Samling av racket för män Cartri Padel 2022.

Vem är det till? Lämplig för spelare på hög nivå som letar efter ett mångsidigt padel racket med en halvmjuk touch, eftersom den nya ormen i begränsad upplaga, tack vare de använda materialen, erbjuder en mycket bekväm touch som ger bättre sensationer när du slår och minskar skador.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess prestanda på banan, utan också för dess fantastiska design eftersom det är en limited edition cartri-racket. Så bara ett fåtal kommer att kunna njuta av dess prestanda och fantastiska design i svart med detaljer i grönt och korall.

Ta reda på mer om varumärket CARTRI

Håll dig kvar med namnet Cartri Sport, ett företag av portugisiskt ursprung som har funnits i branschen i många år, och strävar efter att producera kvalitativa Padel rackets såväl som andra komplement och tillbehör för att spela padel tillverkade i Spanien.

För närvarande har det redan representation och samarbete av professionella spelare som Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos eller Diego Simón. Upptäck dess nyheter för den här säsongen, du kommer att hitta mycket överkomliga priser för att till fullo njuta av denna vackra sport.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter