Cartri Tamarit Speed X 2022
  • Cartri Tamarit Speed X 2022
  • Cartri Tamarit Speed X 2022

Cartri Tamarit Speed X 2022

PVP: 4 267,33 kr
3 553,74 kr
-17% Cartri
Cartri Tamarit Speed X 2022 paddelpaddel | En av nyheterna i Cartri Padel rackets, en modell för tekniska spelare som vill ha kontroll över bollen eftersom dess sweet spot är väldigt bred.

padel racket Cartri Tamarit Speed X Svart och guld

Missa inte den senaste utvecklingen inom branschen i vår padelbutik. Köp Tamarit Speed X padel racket i svart och guld, en modell från den nya Cartri 2022-kollektionen som sticker ut för sin kontroll eftersom den har ett runt format med innesluten balans, så dess sweet spot är mycket bred och låter dig korrigera off-center bollar.

Den har tillverkats med den senaste generationens material: kol och kevlar för röret och en 24K kolyta med en 3K romb för att uppnå en torrare känsla. Inuti innehåller den mjukt eva-gummi för att inte tappa känslor när du slår och den har grovhet, så att du kan ge dina skott mer snurr.

Cartri Tamarit Speed X svart och guld, funktioner

  • Bred sweet spot av Cartri Tamarit Speed X 2022 för att korrigera off-center träffar.
  • Runt format med låg balans för att uppnå större precision.
  • Mer motståndskraftig rörformig med kombinationen av kevlar och kol.
  • Bred sweet spot för att inte missa lätta bollar.
  • Den innehåller en eva gummikärna för att inte tappa känslor.
  • Ytan gjord med 24K koltyg förutom 3K diamant.
  • "Progressive håls" borrsystem som förbättrar kuleffekten och minskar vibrationer.
  • Ny kollektion av Cartri 2022 Padel rackets.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till avancerade eller högnivåspelare som gillar att sätta upp poängen bakifrån och som behöver en kontrollpadel racket för att kunna lägga bollen utom räckhåll för sina rivaler.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett racket i toppklass som får dig att njuta av padel till fullo. Dessutom är den på ett estetiskt plan väldigt cool eftersom den har designats med en kombination av svart och guld, en mycket noggrann design tack vare dess tillverkning i Spanien.

Ta reda på mer om varumärket CARTRI

Håll dig kvar med namnet Cartri Sport, ett företag av portugisiskt ursprung som har funnits i branschen i många år, och strävar efter att producera kvalitativa Padel rackets såväl som andra komplement och tillbehör för att spela padel tillverkade i Spanien.

För närvarande har det redan representation och samarbete av professionella spelare som Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos eller Diego Simón. Upptäck dess nyheter för den här säsongen, du kommer att hitta mycket överkomliga priser för att till fullo njuta av denna vackra sport.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter