Cartri Wolf Artic Limited Edition 2022
  • Cartri Wolf Artic Limited Edition 2022
  • Cartri Wolf Artic Limited Edition 2022

Cartri Wolf Artic Limited Edition 2022

PVP: 4 047,93 kr
3 378,21 kr
-17% Cartri
Cartri Wolf Artic Limited Edition 2022 padel padel racket | Ta fram ditt bästa spel med detta högpresterande Cartri-racket, en modell i begränsad upplaga som ger den kontroll, kraft och komfort du behöver
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Limited Edition Cartri Wolf Arctic

Dra nytta av vilken match som helst med Wolf Artic Limited Edition padel racket i svart och vitt, en modell som du hittar i den nya Cartri Padel 2022-kollektionen. Den har designats i ett oversize runt format med medium balans, så en gång i hand vi kommer att märka det mycket väl kompenserad och ger mycket bra förnimmelser när man slår.

Till detta har eva mjukt gummi använts inuti, ett mjukare skum som minimerar vibrationer. Kol har använts för strukturen, så det ger stor motståndskraft och soliditet. Som avslutning har den en ny borrdesign samt en spektakulär finish i begränsad upplaga.

Limited Edition Cartri Wolf Artic-funktioner

  • Design med en överdimensionerad rund form och centrerad balans av Cartri Wolf Artic Limited Edition 2022.
  • Limited edition padel racket med väldigt få enheter till salu.
  • Oslagbar touch med eva mjuka gummi inuti.
  • Större motstånd tack vare dess 100 % kolkonstruktion.
  • Stabilt och vridfritt slag tack vare hjärtdesignen.
  • Mycket väl kompenserad tack vare sitt runda format och medium balans.
  • Progressiv hålfördelning som ökar dess prestanda.
  • En av de exklusiva racket i Cartri Padel 2022.

Vem är det till? För spelare på avancerad nivå som gillar att slå, med lika kraft och kontroll i sina händer, eftersom nya Wolf Artic är en balanserad racket som presterar mycket bra både på baksidan av banan och när man går till attack.

Varför kommer du att gilla det? Förutom dess fantastiska egenskaper kommer du att gilla den för dess estetik. Eftersom den är en limited edition-modell har den en mycket noggrann design i svart, vitt och en ljusblå vargdesign. Vi försäkrar dig att du kommer att vara centrum för alla ögon!

Ta reda på mer om varumärket CARTRI

Håll dig kvar med namnet Cartri Sport, ett företag av portugisiskt ursprung som har funnits i branschen i många år, och strävar efter att producera kvalitativa Padel rackets såväl som andra komplement och tillbehör för att spela padel tillverkade i Spanien.

För närvarande har det redan representation och samarbete av professionella spelare som Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos eller Diego Simón. Upptäck dess nyheter för den här säsongen, du kommer att hitta mycket överkomliga priser för att till fullo njuta av denna vackra sport.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter