Cartri Cannon Vector 2022
  • Cartri Cannon Vector 2022
  • Cartri Cannon Vector 2022

Cartri Cannon Vector 2022

PVP: 2 621,83 kr
2 248,31 kr
-15% Cartri
Paddelpaddel Cartri Cannon Vector 2022 | Ta ut bollen med lätthet med detta nya racket för att spela Cartri padel, en kraftfull modell som hjälper dig att skriva ut bollen med högre hastighet
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Cartri Cannon Vector padel racket Svart och färgad

Kom på nätet med självförtroende med det nya Cannon Vector padel racket, en av de mest kraftfulla modellerna som du kan få i Cartri Padel 2022-katalogen. För detta presenterar den ett diamantformat med en medelhög balans, så det går mycket väl över, även om med materialen som används för dess tillverkning gör den inte besviken i kontroll och komfort.

Således presenterar den en mjuk eva gummikärna, som minskar vibrationer och genererar en mycket bekvämare träff. Kol med glasfiber har använts för ansiktena, vilket ger den en mer elastisk touch samt en lätt avlastning som förbättrar effekterna. För att avsluta har den 100 % kolrör.

Cartri Cannon Vector i svart och färger, funktioner

  • Cartri Cannon Vector 2022 erbjuder extra kraft när du slår.
  • Halvmjuk touch på grund av det eva mjuka gummit inuti och glasfibern på ytan.
  • Yta med en grov finish som gör det möjligt att förbättra effekterna.
  • Kolrör som ger större styrka och hållbarhet.
  • Ny hjärtdesign som minskar vridningen och ger stor stabilitet.
  • Power racket på grund av dess rivformat och något höga balans.
  • Komfort och en fantastisk söt plats som tillhandahålls av kombinationen av material.
  • Ny kollektion av Cartri Padel 2022 kraftracket.

Vem är det till? Fokuserad på idrottare som spelar padel intensivt och som letar efter mer slagkraft i sitt spel, eftersom nya Cannon Vector är en riktig kanon, ett power padel-racket som hjälper oss att få eller ta bollen, även om den också erbjuder mycket bra sensationer .

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett power padel racket ger det också bra kontroll och komfort tack vare gummit och materialen som används. Dessutom, på ett estetiskt plan, är det väldigt coolt, eftersom det har avslutats i blank svart med färgglada geometriska former, spektakulärt!

Ta reda på mer om varumärket CARTRI

Håll dig kvar med namnet Cartri Sport, ett företag av portugisiskt ursprung som har funnits i branschen i många år, och strävar efter att producera kvalitativa Padel rackets såväl som andra komplement och tillbehör för att spela padel tillverkade i Spanien.

För närvarande har det redan representation och samarbete av professionella spelare som Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos eller Diego Simón. Upptäck dess nyheter för den här säsongen, du kommer att hitta mycket överkomliga priser för att till fullo njuta av denna vackra sport.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter