Cartri Tittan Alpha 2022
  • Cartri Tittan Alpha 2022
  • Cartri Tittan Alpha 2022

Cartri Tittan Alpha 2022

PVP: 2 632,80 kr
2 248,30 kr
-15% Cartri
Cartri Tittan Alpha 2022 padel racket | Förbättra din teknik med detta Cartri padel racket för kvinnor, en kontrollmodell med vilken du enkelt kan rikta bollen och eliminera vibrationer
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket för kvinnor Cartri Tittan Alpha Turkos och Rosa

Om du är fast besluten att byta ditt racket presenterar vi det svarta, turkosa och rosa Tittan Alpha padel racket från Cartri Padel 2022. Det är ett racket med en bred sweet spot, eftersom den har designats i en rund form med balans. nära handen vilket ger bra kontroll och gör att du enkelt kan returnera bollen till motståndarens plan.

Du kommer att tycka att den är väldigt lätt att hantera tack vare sin lägre vikt, så den är en passande modell för både killar och tjejer. Dessutom har kol använts i ramen, så strukturen är mycket solid medan ytorna innehåller glasfiber tillsammans med eva mjukt skum inuti för att säkerställa en mjukare touch.

Cartri Titan Alpha i turkos och rosa, funktioner

  • Cartri Titan Alpha 2022 har en ganska låg vikt, så den är hanterbar.
  • Kol har använts för att uppnå en motståndskraftig struktur.
  • Eva mjuk gummiinredning för att uppnå en träff utan vibrationer och spela utan obehag.
  • Rund form med låg balans för att uppnå större kontroll.
  • Plan med glasfiber, vilket genererar en snabb anpassning av idrottaren.
  • Utmärkt bollutbyte, hjälper dig när du försvarar.
  • Det kommer att förlåta alla dina misstag eftersom det är en kontrollpaddel.
  • Samling av racket för kvinnor Cartri Padel 2022.

Vem är det till? För alla spelare som tävlar regelbundet och redan har en medelnivå och behöver ett racket som är snabb att anpassa, lätt och bekvämt för att njuta av större sensationer vid slag och stor kontroll över bollen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom flexibla material har använts i dess konstruktion, så är det lättare att leka med det. Du kommer också att älska dess svarta design med en turkos logotyp och några rosa detaljer på planen.

Ta reda på mer om varumärket CARTRI

Håll dig kvar med namnet Cartri Sport, ett företag av portugisiskt ursprung som har funnits i branschen i många år, och strävar efter att producera kvalitativa Padel rackets såväl som andra komplement och tillbehör för att spela padel tillverkade i Spanien.

För närvarande har det redan representation och samarbete från professionella spelare som Lucía Martínez, Alba Blanc, Jorge Burgos eller Diego Simón. Upptäck dess nyheter för den här säsongen, du kommer att hitta mycket överkomliga priser för att till fullo njuta av denna vackra sport.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter