Wilson X3 Speed Padel 24 x 3 bollar
  • Wilson X3 Speed Padel 24 x 3 bollar

Wilson X3 Speed Padel 24 x 3 bollar

PVP: 1 864,90 kr
1 480,40 kr
-21% Wilson Padel
Kullåda för padel Wilson X3 Speed Padel 24 x 3 | Upplev maximal spelbarhet med Wilson X3 Speed Padelbollar i en låda med 72 enheter. Förbättra din prestation på banan! Vänta inte längre och känn skillnaden!

Wilson X3 Speed Padel balls 24 båtar x 3 enheter

Upplev maximal känsla och pålitlig konsistens med Wilsons X3 Speed Padel bollar i en låda med 24 x 3. Dessa bollar är designade med den perfekta blandningen av spelbarhet och konsistens, vilket gör dem idealiska för de snabbaste padelbanorna.

Njut av förstklassigt vävt filt och en tålig kärna som ger en responsiv känsla och överlägsen upplevelse vid varje slag. Dessutom minskar den miljövänliga förpackningen plastavfallet från locket med hälften, vilket visar Wilsons engagemang för miljön. Lådan innehåller 24 burkar, var och en med 3 bollar, för totalt 72 bollar.

Egenskaper Wilson X3 Speed Padel bollar 24 x 3 gul

  • Högkvalitativa padelbollar.
  • Optimerade för snabba padelbanor.
  • Förstklassigt vävt filt för ökad hållbarhet.
  • Tålig kärna som ger en responsiv känsla i spelet.
  • Tillhör Wilsons accessoarkollektion 2023.

För vem är det här?

Den här produkten är designad för padelspelare som letar efter högkvalitativa bollar för matcher på snabba banor. Oavsett om du är en fritidsspelare eller en professionell tävlingsspelare kommer dessa bollar att förbättra din upplevelse på banan.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Wilson X3 Speed Padelbollar eftersom de erbjuder en enastående spelbarhet och konsistens vid varje slag. Dessutom bidrar du till att minska miljöpåverkan genom att välja denna låda med 72 bollar tack vare Wilsons miljövänliga förpackning.

Upptäck mer om Wilsons varumärke

Wilson är ett ledande varumärke inom padel- och tennisindustrin, med en rik historia av tillverkning av högkvalitativa produkter. Deras engagemang för excellens och prestanda återspeglas i var och en av deras produkter. Vänta inte längre och känn skillnaden!

Med ett avundsvärt rykte och en rik historia fortsätter Wilson att vara en ledare inom padelvärlden och erbjuder produkter som är epitomen av excellens och innovation. Upptäck skillnaden som en Wilson kan göra i ditt spel!

Features År: 2023
Våra bästa produkter