Padelväska Wilson Youth orange gul 2023
  • Padelväska Wilson Youth orange gul 2023
  • Padelväska Wilson Youth orange gul 2023

Padelväska Wilson Youth orange gul 2023

PVP: 658,20 kr
438,25 kr
-34% Wilson Padel
Padelväska Mellanstor Wilson Youth orange och gul | Allt inom räckhåll med den orange och gula Wilson Youth padelbagen, en Wilson padelbag i 100 % polyester som har 2 stora huvudfack
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Padelväska Wilson Youth orangegul 2023

Var bland de första att se de nya Wilson 2023-väskorna för att spela padel, i vår webbutik hittar du dem till bästa pris. Vi presenterar Youth padel racketväska i orange och gult, gjord av 100% polyester för att erbjuda utmärkt hållbarhet och att du kan fylla den till toppen utan att oroa dig för brott.

Den delar upp sitt utrymme i 2 stora och lättillgängliga fack så att du kan förvara flera racket, kläder eller skor. Den innehåller även små fickor för mindre föremål. Slutligen har den 2 justerbara handtag samt ett på ovansidan så att du lättare kan transportera den.

Padelväska Wilson Youth i orange och gula bokstäver, egenskaper

  • Den orange och gula Wilson Youth har grepp för att bära dem som en ryggsäck.
  • Polyesterkonstruktion, så den är stark och hållbar.
  • Den delar upp sitt utrymme i två stora fack för det största materialet.
  • Dess ungefärliga storlek är 51 x 20 x 25,5 cm, enligt tillverkarens data.
  • Den låter dig ha personliga tillhörigheter nära till hands tack vare sina mindre fickor.
  • Nya väskor för att spela padel Wilson 2023.

Vem är det till? Enligt vår mening är den perfekt för spelare som tränar eller tävlar regelbundet och letar efter en medium padelväska, med fack i alla storlekar för att kunna transportera allt material på ett organiserat sätt samt skydda det från slag .

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin polyesterkonstruktion är den väldigt tålig så att du kan lasta den till toppen utan problem. Den presenterar också en mycket färgstark orange design med gula detaljer och en svart ryggyta, väldigt cool!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa atleterna i världen och har även gjort sitt bidrag inom padel, och lanserat en komplett kollektion med hjälp av Fernando Belasteguín.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter