Padelväska Wilson Jürgen Klopp 2023
  • Padelväska Wilson Jürgen Klopp 2023
  • Padelväska Wilson Jürgen Klopp 2023

Padelväska Wilson Jürgen Klopp 2023

PVP: 1 097,00 kr
690,56 kr
-38% Wilson Padel
Padelväska Wilson Jürgen Klopp | Ta med dig allt du behöver med den stora Wilson Jürgen Klopp svarta padelracketväskan, en kompakt väska som delar upp sitt utrymme i stora fack

Padelväska Wilson Jürgen Klopp 2023

Förnya din padelracketväska med den nya Wilson 2023-kollektionen av väskor för att spela padel. Köp Jürgen Klopp padelracketväska i svarta och gula detaljer, en kompakt väska som har olika typer av grepp så att du kan bära den som ryggsäck på ryggen eller som en sportväska på grund av det överlägsna greppet.

Den är gjord av en blandning av polyester med en PU-beläggning, så den är extremt hållbar. Den har 2 sidor för padelracket, en fodrad med termiskt skydd. Det ger också extra utrymme för att hålla våra personliga tillhörigheter eller små tillbehör nära till hands och låter dig förvara dina skor i ett ventilerat fack.

Padelväska Svart Wilson av Jürgen Klopp, funktioner

  • Wilson Jürgen Klopp har utvecklats i samarbete med en av de bästa fotbollstränarna.
  • Tillverkad av polyester med PU-beläggning.
  • Thermoguard-fodret håller dina paddelpadelracket i gott skick.
  • Stort huvudfack samt ett separat för skor.
  • Stor i storleken, cirka 55,5 x 38,5 x 28 centimeter.
  • Wilson Pádel 2023 storväskakatalog.

Vem är det till? Perfekt för killar som brukar duscha och byta om efter träning då det är en stor väska, med vilken du kan transportera alla kläder och tillhörigheter du behöver samt flera padelracket på båda sidor.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av material erbjuder den en kompakt och motståndskraftig struktur med det som är mest hållbart. Det är också padelväskan för Jürgen Klopp, en av de bästa fotbollstränarna och har en svart finish och orange detaljer med sin signatur.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter