Ryggsäck Wilson Tour Padel grå 2023
  • Ryggsäck Wilson Tour Padel grå 2023

Ryggsäck Wilson Tour Padel grå 2023

PVP: 877,60 kr
581,00 kr
-34% Wilson Padel
Ryggsäck Wilson Tour Padel grå 2023 | Upptäck den nya kollektionen av Wilson 2023-ryggsäckar där du kan hitta Tour Padel-modellen tillgänglig i två färger så att du kan välja din favorit
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 13 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

Ryggsäck padel Wilson Tour Padel grå 2023

Utrusta dig själv med den nya signaturkollektionen Wilson 2023 där du redan har ett brett utbud av ryggsäckar och padelväskor att välja mellan. Köp Tour grå padel bag, en väska som har designats med en huvudficka där du kan förvara allt ditt material på ett organiserat sätt.

Den har också ett separat utrymme där du kan förvara ditt padelracket och transportera det säkert till matcher. Den har även designats med mindre fickor på varje sida där du kan förvara de föremål som du alltid vill ha nära till hands, som din mobiltelefon eller nycklar.

Ryggsäck Wilson Tour Padel i grå färg, egenskaper

  • Du kan transportera Wilson Tour Padel med dess vadderade handtag.
  • Högkvalitativt tyg för större motståndskraft mot slitage.
  • Bakficka för att förvara racket på ett skyddat sätt.
  • Huvudfack för kläder och skor.
  • Små fickor för förvaring av personliga föremål.
  • Design i grått med svarta detaljer.
  • Ny kollektion av Wilson-ryggsäckar 2023.

Vem är det till? Det är ett perfekt plagg för de människor som inte letar efter en väska som är överdrivet tung eftersom Tour Padel-modellen har designats med två fickor som du kan förvara det väsentliga i. Den kommer att bli din favorit för matcher!

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för allt utrymme den har, utan också för dess grå design med svarta detaljer, utan tvekan, en mycket elegant finish som du kan kombinera med ditt padelracket eller till och med använda den för att gå till jobbet eller till klass.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter