Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Wilson Padel Tour Pro Staff black 2023
  • Padelväska Wilson Padel Tour Pro Staff black 2023
  • Padelväska Wilson Padel Tour Pro Staff black 2023

Padelväska Wilson Padel Tour Pro Staff black 2023

PVP: 1 206,70 kr
1 019,66 kr
-16% Wilson Padel
Padelväska Wilson Padel Tour Pro Staff polyester svart 2023 | Få den nya Wilson Padel Tour Pro Staff svart padelracketväska till bästa pris, en rymlig väska med termofack för racket och en ficka för skor

Padelväska Wilson Padel Tour Pro Staff svart 2023

Skaffa de nya produkterna för att spela padel som Wilson har utvecklat 2023. Vi presenterar Tour Pro Staff svarta padelväska, en stor väska där padelracket skyddas från extrema temperaturer tack vare Thermoguard-fodret i en av fickorna. Den har även kapacitet för upp till 6 rackets, tänk om den är stor!

När det gäller tillverkningen är den 100% polyester och har justerbara handtag för att kunna transportera den bekvämt. Förutom de stora facken har den även mindre för tillbehör samt ett invändigt avdelarsystem för att hålla ordning hela tiden. För att avsluta har den ungefärliga mått på 57 cm x 31 cm x 31 cm.

Padelväska Wilson Padel Tour Pro Staff i svart, egenskaper

  • Kapacitet för upp till 6 racket inuti den nya Wilson Padel Tour Pro Staff black 2023.
  • Inuti finns ett avdelaresystem för att upprätthålla ordningen.
  • Thermoguard racketfack som skyddar mot extrema temperaturförändringar.
  • Invändigt förvaringsutrymme för skor.
  • Dubbelt transportsystem för att bära den på axeln eller som ryggsäck.
  • Finns i katalogen Bullpadel 2023 padelväskor.

Vem är det till? Tack vare sin stora kapacitet rekommenderar vi den mer till killar som brukar ta med mycket material till sina tävlingar då den har kapacitet för upp till 6 racket, duschkläder samt tofflor så att du kan transportera allt du vill på ett ordnat sätt utan oroa sig för rymden.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer helt enkelt att gilla den för dess fantastiska funktioner och finish. Tack vare kombinationen av svarta och gråa toner är den mest elegant. Enligt vår mening är det en estetik som aldrig går ur stil och som alltid gillas, antingen till dig själv eller som present.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter