Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Wilson Padel Team sand heather 2023
  • Padelväska Wilson Padel Team sand heather 2023
  • Padelväska Wilson Padel Team sand heather 2023

Padelväska Wilson Padel Team sand heather 2023

PVP: 822,75 kr
690,56 kr
-17% Wilson Padel
Padelväska Wilson Padel Team sand | Transportera allt ditt material på ett ordnat sätt med den sandfärgade Wilson Padel Team padelväskaväskan, en rymlig väska som du kan bära på axlarna

Padelväska Wilson Padel Team sand heather 2023

Var en av de första att få den nya kollektionen Wilson 2023 padelväska, där du kan hitta ett brett utbud av väskor och storlekar så att du inte lämnar något hemma. Köp Team sandljungs-racketväska, gjord av polyester för att ge bra motstånd och hållbarhet. Dessutom har sömmarna förstärkts för att undvika slitningar.

I den hittar vi fickor på utsidan så att du kan ha din mobiltelefon eller plånbok nära till hands. Den innehåller också 2 större fack för förvaring av racket eller kläder och låter dig till och med hålla dina skor åtskilda tack vare en dragsko. Slutligen har den vadderade bitar på handtagen för att kunna transportera den bekvämt.

Padelväska Wilson Padel Team sandfärgad, egenskaper

  • Wilson Padel Team sandljung 2023 finns i 3 färgkombinationer.
  • Ungefärliga mått på 56 × 29 × 31 centimeter.
  • Möjlighet att förvara flera racket i sina 2 huvudfack.
  • Justerbara och vadderade handtag för att transportera den bättre.
  • Dragsko där man kan lämna skor eller blöta kläder.
  • Små fickor för att undvika att förlora våra personliga tillhörigheter.
  • Ny kollektion av Wilson 2023 sportväskor.

Vem är det till? Vi rekommenderar den till alla de som letar efter en stor padelväska, de som brukar duscha efter att ha idrottat och behöver transportera allt material de behöver på ett bekvämt och organiserat sätt.

Varför kommer du att gilla det? För det är en väska som har ett stort antal fack så att du kan förvara allt på ett organiserat sätt. Den har också en väldigt cool sandfärgad finish, även om du även kan få den i andra färgkombinationer.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter