Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Wilson Padel Team blue heather 2023
  • Padelväska Wilson Padel Team blue heather 2023
  • Padelväska Wilson Padel Team blue heather 2023

Padelväska Wilson Padel Team blue heather 2023

PVP: 822,75 kr
690,56 kr
-17% Wilson Padel
Padelväska stor Wilson Padel Team blågrå | Lämna ingenting hemma med Wilson Padel Team padelväskaväska i blått, en väska med stor kapacitet som även innehåller vadderade handtag för enklare transport

Padelväska Wilson Team blå ljung 2023

Vi har redan den nya Wilson 2023-kollektionen av väskor och ryggsäckar tillgänglig i vår paddelbutik online. I den hittar du Team blue heather padel racket bag, en praktisk väska som delar upp sitt utrymme i 2 stora fack. Den har även mindre fickor för att förvara nycklar eller tillbehör som övergrepp.

Den innehåller också en dragsko för att lämna smutsiga kläder eller skor, så att du inte behöver blanda dem med resten av utrustningen. Slutligen har den justerbara remmar, så att du kan bära den på dina axlar och den orsakar inte obehag eftersom den innehåller vadderade kuddar.

Padelväska Wilson Team blågrå, egenskaper

  • Wilson Padel Team blå ljung 2023 har tillverkats av polyester.
  • Två stora huvudfack för förvaring av rackets, kläder
  • Inkluderar en dragsko för att hålla skorna åtskilda från resten av materialet.
  • Små fickor för tillbehör
  • Vadderade och justerbara axelband för att göra den bekväm att bära.
  • Finns i 3 färger.
  • Ny kollektion av Wilson 2023 padelväskor.

Vem är det till? Den är perfekt för idrottare som letar efter en stor väska att förvara allt ditt material i på ett organiserat sätt utan att behöva lämna något hemma. Den är också väldigt bekväm att transportera så att den inte skadar dig när du bär den.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats med högkvalitativa material, så att den tål tidens gång och de användningsområden du kan ge den i gott skick. Den har också en mycket långvarig finish, en blågrå färg som gör den väldigt elegant och även förhindrar att den ser smutsig ut.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter