Wilson Pro Staff V2 blue 2023
  • Wilson Pro Staff V2 blue 2023
  • Wilson Pro Staff V2 blue 2023

Wilson Pro Staff V2 blue 2023

PVP: 3 455,55 kr
3 071,05 kr
-12% Wilson Padel
Wilson Pro Staff V2 kontrollracket blå 2023 | Låt inte din padelracket hindra dig från att ge dina bästa skott med Pro Staff V2 padelracket i blått från Wilson, en mycket hanterbar kontrollmodell så att ingenting stoppar dig
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Pro Staff V2 blått padelracket 2023

Ta dina bästa skott på banan med den nya kollektionen från Wilson-firman som nu finns att köpa i vår padelbutik online. Upptäck den nya Pro Staff V2-modellen designad med en rund form och låg balans för att ge dig fantastisk hantering på banan. Dessutom har dess plan designats med grovhet för att ge dig mycket bra effekter.

På banan är det ett mycket bekvämt racket tack vare sin mjuka eva-skumkärna som ger en mycket bra bolleffekt och stor komfort i varje träff. Å andra sidan har strukturen förstärkts med kolfiber som hjälper till att inte försumma kraften i varje träff. Slutligen har bryggan ändrats för att ge större stabilitet i varje träff och undvika vridning.

Wilson Pro Staff V2 i blått, funktioner

  • Wilson padelrackete Tour V2 är rund till formen med balans nära handen.
  • Grov finish för att skriva ut större effekter i varje träff.
  • Eva skumgummikärna för bra förnimmelser på banan.
  • Kolstruktur för stor motståndskraft och större kraft.
  • Förbättrat broområde för större stabilitet vid varje träff.
  • Ytorna har tillverkats med Sharp Hole-teknologi för en större bolleffekt.
  • Design i svart med detaljer i blått.
  • Ny kollektion av Wilson 2023 racket på avancerad nivå.

Vem är det till? Det är en perfekt racket för de människor som spelar från baksidan av banan och till höger, eftersom den tack vare sin form och balans gör att du kan spela ett mer defensivt spel. Dessutom, tack vare dess grova plan kan du få bollen med större effekter.

Varför kommer du att gilla det? Den kommer utan tvekan att bli din favorit för hur bekväm den är på banan. Den har även designats i svart med detaljer i blått, en mycket elegant kombination så att du kan gå välutrustad till alla matcher.Du kommer att älska den!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har det förberett de bästa atleterna i världen och har även gjort sitt bidrag inom padel, med Fernando Belasteguín som den största representanten på WPT-banorna.

Upptäck den kompletta katalogen med padelracket, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol
Våra bästa produkter