Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Wilson Junior infraröd
  • Padelväska Wilson Junior infraröd
  • Padelväska Wilson Junior infraröd

Padelväska Wilson Junior infraröd

PVP: 658,20 kr
591,83 kr
-11% Wilson Padel
Padelväska Wilson Junior röd infraröd polyester | Förvara allt du behöver i Wilson Juniors röda padelracketväska, en väska med stora fack och vadderade handtag för att göra det bekvämare

Padelväska Wilson Junior infraröd

Upptäck i vår webbutik den kompletta kollektionen som Wilson Padel 2023 presenterar denna säsong. Skaffa Junior röd infraröd padelracketväska till bästa pris, gjord av polyester för större hållbarhet samt vadderade skydd på handtagen för att inte orsaka obehag en gång vi bär det på axlarna.

När det gäller sitt utrymme är den ganska stor och har 2 lättillgängliga fack för det största materialet samt små fickor som gör att vi kan ha tillbehören placerade. För att avsluta presenterar den också en mycket färgstark design med vilken vi kommer att fånga alla ögon med den på baksidan.

Padelväska Wilson Junior röd och blå, egenskaper

  • Ungefärliga mått på Wilson Junior röd infraröd på 51 × 20 × 25,5 cm.
  • Det låter dig transportera upp till 3 rackets.
  • Det orsakar inte obehag i axeln eftersom dess handtag är vadderade.
  • Dela upp utrymmet i 2 stora fack och andra mindre.
  • Mycket färgglad tack vare den röda finishen.
  • Polyester har använts för dess tillverkning.
  • Nya Wilson 2023 padelpadelrack.

Vem är det till? Designad mer för spelare som brukar duscha efter att ha spelat och brukar ha kläder på sig att byta om till, så de behöver en stor padelväska som också är förstärkt för att utan problem kunna fylla den till toppen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den låter dig transportera allt du behöver bekvämt och utan ansträngning eftersom den har stor kapacitet och dess handtag är vadderade. Dessutom väcker dess design i röda och blå detaljer mycket uppmärksamhet, en kombination som inte går obemärkt förbi.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter