Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Wilson för dam vit
  • Padelväska Wilson för dam vit

Padelväska Wilson för dam vit

PVP: 987,30 kr
877,05 kr
-12% Wilson Padel
Wilson Women Padel Tote vit handväska | Bär ditt material medan du är välklädd med den nya Padel Tote-väskan från Wilson-företaget designad med mycket motståndskraftiga tyger mot slitage

Padelväska Wilson för dam vit

Gå till dina matcher välklädd med den nya kollektionen av väskor av märket Wilson som du redan har tillgängliga i vår padelbutik online. En av dem är Padel Tote bag som har designats i grönt med vita detaljer, och som gör att du kan bära allt ditt material på ett ordnat sätt.

Fördela dess utrymme i en huvudficka för din paddelutrustning samt andra exteriörer som gör att du kan förvara de föremål som du alltid vill ha till hands, till exempel din mobil. Slutligen har den två vadderade handtag för att bära den på axeln och en dragkedja för större säkerhet.

Wilson Padel Tygväska i grönt, egenskaper

  • Wilson Padel Tote bag har designats med vadderade handtag.
  • Förvara racket i dess vadderade inre hylsa för extra skydd.
  • Huvudficka med kapacitet för din utrustning och sportkläder.
  • Utvändiga fack för att förvara flaskan eller en burk med bollar.
  • Skydda allt du har förvarat genom att stänga påsen med dragkedjan.
  • Nu tillgänglig i den nya Wilson 2023 ryggsäckskollektionen

Vem är det till? Den har designats med tanke på de personer som spelar padel eller går till gymmet, eftersom väskan låter dig transportera all din utrustning på ett organiserat och skyddat sätt. Den är också mycket bekväm tack vare sina vadderade handtag.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i vitt med grönt är den också perfekt att inte bara ta med på matcher utan även att ta med till gymmet tack vare sin klassiska och eleganta design. Vänta inte på att den som kommer att bli din nya favoritväska tar slut.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter