Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelryggsäck Wilson Junior röd
  • Padelryggsäck Wilson Junior röd
  • Padelryggsäck Wilson Junior röd

Padelryggsäck Wilson Junior röd

PVP: 438,80 kr
383,40 kr
-13% Wilson Padel
Padelryggsäck Wilson Junior stor röd | Ta allt du behöver med denna ryggsäck designad av Wilson Junior i rött, en väska för att förvara padelracket, kläder och tillbehör

Padelryggsäck Wilson Junior röd

Ta med all din utrustning bekvämt till matcherna med de nya kollektionerna av ryggsäckar och padelpadelrack från dina favoritmärken. En av dem är Wilson-företaget som tar med Junior-ryggsäcken designad för att lagra ditt material som rackets eller kläder på ett ordnat sätt.

För dess tillverkning har polyestertyg använts, vilket ger den större motståndskraft så att du kan leka med den länge. Den har också plats för att förvara två racket i sin separata ficka och kläder eller skor i huvudfickan.

Wilson Junior ryggsäck i rött, egenskaper

  • Wilson Junior-ryggsäcken finns i fler färger att välja mellan.
  • Möjlighet att förvara två racket i sin separata ficka.
  • Stor huvudficka för förvaring av dina kläder och annat material.
  • Den har tillverkats med polyester för stor hållbarhet.
  • Du kan justera handtagen efter eget tycke för bättre komfort.
  • Hitta den i den nya Wilson 2023 ryggsäckskollektionen.

Vem är det till? Utan tvekan kommer det att vara perfekt för de människor som vanligtvis inte tar mycket material till matcher, det vill säga bara det väsentliga, eftersom det tack vare sina två fickor gör att du kan bära allt ditt material organiserat och skyddat. försäkra dig om att det kommer att bli din favorit!

Varför kommer du att gilla det? Du kommer också att gilla den tack vare dess grå design med röda och blå detaljer, en kombination som du kan bära tillsammans med dina sportkläder för att gå välklädd och utrustad till alla dina matcher. Vänta inte tills den tar slut!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features År: 2023
Våra bästa produkter