Padelryggsäck Wilson Junior ljusgrå
  • Padelryggsäck Wilson Junior ljusgrå
  • Padelryggsäck Wilson Junior ljusgrå

Padelryggsäck Wilson Junior ljusgrå

PVP: 438,80 kr
383,40 kr
-13% Wilson Padel
Padelryggsäck Wilson Junior ljusgrå | Förvara ditt racket i den nya Wilson Junior-ryggsäcken designad med plats för att förvara all din utrustning och kläder på ett ordnat sätt så att du inte lämnar något hemma

Padelryggsäck Wilson Junior ljusgrå padel bag

Om du är en av dem som föredrar att bära allt ditt material förvarat i en ryggsäck för matcher, ger varumärket Wilson dig sin nya kollektion där du kan välja mellan flera modeller. Upptäck den nya Junior-ryggsäcken som har en separat ficka där du kan förvara upp till två racket.

Den har även en annan huvudficka där du kan förvara ditt material som kläder eller vad du brukar ta med till tändstickor. För att avsluta, när den väl är på, kommer du att tycka att den är mycket bekväm att transportera tack vare dess vadderade och justerbara handtag. Du kommer att älska det!

Wilson Junior ryggsäck i ljusgrå färg, egenskaper

  • Wilson Junior-ryggsäcken har ett speciellt utrymme för padelracket.
  • Tillverkad av polyester för större motståndskraft mot slitage.
  • Den har designats med vadderade handtag för ökad komfort vid transport.
  • Invändiga meshfickor där du kan förvara din mobiltelefon eller plånbok.
  • Stort huvudutrymme för att förvara dina kläder eller skor
  • Du hittar den i den nya Wilson 2023 ryggsäckskollektionen.

Vem är det till? Den har designats med tanke på de spelare som inte är vana vid att ta med sig för mycket utrustning till matcher, så de letar efter en ryggsäck med plats för racket som de kan bära allt på ett ordnat sätt i. Den kommer att bli en av dina favoriter!

Varför kommer du att gilla det? Du kommer också att gilla den tack vare dess grå design med röda och blå detaljer, en kombination som du kan bära tillsammans med dina sportkläder för att gå välklädd och utrustad till alla dina matcher. Vänta inte tills den tar slut!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features År: 2023
Våra bästa produkter