Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Padelväska Wilson krämblå
  • Padelväska Wilson krämblå
  • Padelväska Wilson krämblå

Padelväska Wilson krämblå

PVP: 1 097,00 kr
986,20 kr
-11% Wilson Padel
Padelväska Wilson krämblå | Skydda ditt racket medan du tar det till matcher med den nya Wilson racketväskan i krämfärg som har en termoficka på sidan för bättre skydd

Padelväska Wilson krämblå

Utrusta dig som proffsen för padelmatcher med den nya kollektionen av padelpadelrack från Wilson-företaget där du kan bära allt ditt material på ett organiserat sätt. Inuti kan du hitta den nya paletaväskan för dam i krämfärg med detaljer i blått, utan tvekan en väldigt snygg kombination.

Dess utrymme kommer inte att göra dig besviken eftersom den har designats med en huvudficka och en sidoficka med termoskydd så att du kan förvara din racket på ett skyddat sätt. Den har även ett separat fack där du kan förvara dina skor och kläder, samt mindre för din mobiltelefon och nycklar.

Padelväska Wilson i krämfärg, egenskaper

  • Wilson padelväska är stor så att du inte lämnar något hemma.
  • Du kan ha din mobiltelefon eller nycklar nära till hands tack vare dess små fickor.
  • Tillverkad av polyestertyg för större motståndskraft mot slitage.
  • Fack för förvaring av skor eller smutsiga kläder
  • Termoutrymme för att förvara ditt racket så att det inte drabbas av temperaturförändringar.
  • Den har designats i krämvitt med blå detaljer.
  • Ny kollektion av Wilson 2023 padelpadelrack och ryggsäckar för dam.

Vem är det till? Den är utan tvekan perfekt för de dam som bär mycket material när de går för att spela padel, eftersom denna Wilson padelracketväska låter dig förvara dina kläder, skor eller paddeltillbehör på ett ordnat sätt så att du enkelt kan hitta det.

Varför kommer du att gilla det? Den kommer att bli din favorit tack vare hur bekväm den är att transportera och att den har designats med vadderade handtag så att den inte skadar ryggen. Dessutom, tack vare dess design i vitt och kräm med detaljer i blått, kan du kombinera det med dina kläder, du kommer att älska det!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Kvinna År: 2023
Våra bästa produkter