Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
väska Wilson Small Duffel Röd
  • väska Wilson Small Duffel Röd

väska Wilson Small Duffel Röd

PVP: 658,20 kr
602,80 kr
-9% Wilson Padel
Röd Wilson Small Duffel Duffel Bag | Gå till spelen med all din utrustning tack vare Wilson Small Duffel bag som har designats med ett huvudfack och ett annat för skor

Red Wilson Small Duffel padelväska

Bär all din utrustning på ett ordnat sätt med den nya kollektionen av väskor och padelpadelrack från märket Wilson där du kan välja bland ett brett utbud av de mest eleganta modellerna. Köp den nya Small Duffel-väskan som också ingår i Fernando Belasteguín-spelarens kollektion.

Denna modell är av hög kvalitet tack vare att polyester, ett mycket motståndskraftigt tyg som hjälper till att minska slitage, har använts vid tillverkningen. Å andra sidan är den väldigt bekväm att transportera med sina två handtag som gör att du kan ta med den till träningen som en väska.

Wilson liten kappsäck i rött, funktioner

  • Wilson Small Duffel är en del av Fernando Belasteguín-kollektionen.
  • Den har ett fack för förvaring av skor.
  • Huvudficka av den bredaste för förvaring av kläder och paddeltillbehör.
  • Den har tillverkats av polyester för att förhindra slitage.
  • Plastfötter i det nedre området för att förhindra att det blir smutsigt.
  • Ny kollektion av Wilson 2023 padelpadelrack och ryggsäckar.

Vem är det till? Den är perfekt för de personer som letar efter en medelstor väska att förvara all sin sportutrustning i, eftersom den har ett mycket rymligt huvudfack samt ett separat fack för skor.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den har designats i rött med märkeslogotypen i vitt, har den också signaturen från spelaren Fernando Belasteguín på sidorna eftersom den är en del av hans officiella kollektion, den kommer utan tvekan att bli en av dina favoriter att bära till tävlingarna.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Spelare: Man År: 2023
Våra bästa produkter