Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Armband Wilson Bela Extra Wide WRTBD II vita
  • Armband Wilson Bela Extra Wide WRTBD II vita

Armband Wilson Bela Extra Wide WRTBD II vita

PVP: 131,64 kr
131,10 kr
-1% Wilson Padel
Wilson Bela Extra Wide WRTBD II Vita långa armband | Låt inte svetten störa ditt ansikte medan du leker med de nya Wilson Bela Extra Wide armband designade med polyester för bra motstånd

Wilson Belasteguin vita padelarmband

Du har redan en bred katalog av tillbehör tillgängliga i vår padelbutik online, där du kan hitta märketskollektionen Wilson. En av dem är de nya Bela-armbanden som har designats i vitt, ett perfekt komplement för att ta bort svett medan du spelar.

För beredningen har polyester helt använts, ett tyg som ökar motståndskraften för att förhindra att det tappar kvalitet vid tvätt eller användning. Det andas också så efter att ha absorberat svetten är det ansvarigt för att driva ut det för att förhindra att det samlas.

Wilson Belasteguin armband i vitt

  • Du hittar de nya Wilson Bela-armbanden i Fernando Belasteguín-spelarens kollektion.
  • De hjälper till att ta bort svett från pannan och förhindrar att det från armarna passerar till händerna.
  • De hindrar dig från att göra dåliga rörelser som senare skapar skador.
  • De har tillverkats i polyester så att de inte tappar kvalitet vid tvätt.
  • De har designats i vitt med svarta detaljer.
  • Nya tillbehör för att spela padel Wilson 2023

Vem är det till? Detta tillbehör är perfekt för de människor som vill bekämpa svett i ögonen eller på händerna när de spelar padel, eftersom det tack vare dess material absorberar överflödig svett så att du kan spela bekvämt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de har designats i vitt med detaljer i svart, blir det också en accessoar som proffsspelaren Fernando Belasteguín kommer att bära, varför den har designats med hans signatur broderad på de två armbanden.Du kommer att älska det!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Det finns många idrottare som litar på Wilson Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden som har vetat hur man anpassar sig till förändrade tider. Upptäck dess nya katalog med skor, kit och tillbehör för att spela padel.

Alla dess produkter är gjorda med kvalitetsmaterial och innovativa tekniska system för att anpassa sig till hela allmänhetens behov. Hitta de skor som passar dina behov bäst till ett bra pris.

Features År: 2023
Våra bästa produkter