Wilson Blade Team V2 grön
  • Wilson Blade Team V2 grön
  • Wilson Blade Team V2 grön

Wilson Blade Team V2 grön

PVP: 1 261,55 kr
1 151,30 kr
-9% Wilson Padel
Wilson Blade Team V2 grön padelracket | Definiera din spelstil med detta Wilson-racket på mellannivå, en mycket välbalanserad modell med en elastisk touch tack vare glasfiber och skumgummi.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Blade Team V2 grön padelracket

Ta ut den kontrollerade bollen bakifrån och avsluta skoningslöst med det nya gröna padelrackete Team V2 padelracket, en av de mest kompenserade i Wilson Padel 2022-kollektionen. För att erbjuda lika kraft och kontroll har den designats i en rivform och medium balans. Den genererar också mycket bra förnimmelser när man slår med skumgummit som används inuti.

Glasfiber har använts för ytan, ett material som är mer elastiskt än kol, så det är inte ett hårt padelracket. Den har också en Sharp Hole Technology-borrning som förbättrar dess prestanda och du kommer att njuta av ett mycket bekvämt grepp tack vare den sublima greppdesignen med Wrist Strap-säkerhetslinan som passar perfekt på handleden.

Wilson padelrackete Team V2 i grönt, funktioner

  • Sublim näve och handledsrem för ett bekvämare grepp av Wilson padelrackete Team V2 Black 2022.
  • Teardrop-format med centrerad balans för att uppnå stor mångsidighet.
  • Elastisk touch tack vare vävkonstruktionen i glasfiber.
  • Du kommer knappast att märka vibrationer med dess skumgummi som används i kärnan.
  • Den innehåller det nya skarpa hålsborrningssystemet som ökar dess prestanda.
  • Drilled Sharp Hole-teknik som förbättrar flygens motstånd.
  • Det gynnar en snabb anpassning så att det inte är svårt att leka med det.
  • En av de nya Wilson 2022 padelracket.

Vem är det till? Perfekt för idrottare som fortfarande är i förbättringsfasen eftersom det är ett mycket välkompenserat och hanterbart padelracket så det är inte svårt att spela, så det låter dig ha kraft, kontroll och komfort i varje träff, vilket hjälper dig att gå framåt i varje träff. konkurrens.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det har ett exceptionellt förhållande mellan kvalitet och pris, eftersom det kombinerar de bästa materialen och finishen från varumärket och inte är överdrivet dyrt. Dessutom är denna säsong den mest slående eftersom dess design är i fluorescerande grönt med logotypen och detaljerna i svart.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har han förberett de bästa atleterna i världen och har även gjort sitt bidrag inom padeltennis, med Fernando Belasteguín som den största representanten på WPT-banorna.

Upptäck den kompletta katalogen av padelracket, skor, padelrack och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter