Wilson Ultra Team V2
  • Wilson Ultra Team V2
  • Wilson Ultra Team V2

Wilson Ultra Team V2

PVP: 1 206,70 kr
1 096,45 kr
-10% Wilson Padel
Wilson Ultra Team V2 padelracket | Få mer kraft när du slår med detta Wilson padel racket, en mellanseriemodell gjord av glasfiber och skumgummi för snabb anpassning.
Skriv en recension
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Ultra Team V2 svart padelracket

Välj din allierade förbättring på banan tack vare den nya kollektionen av Wislon 2022 padelprodukter. Skaffa det nya Ultra Team V2 padel racket, en modell av mellanserien som gynnar spelarens anpassning. Till detta har den tillverkats med glasfiber, ett mer elastiskt material än kol, vilket inte resulterar i ett alltför tekniskt padel racket.

På banan sticker den ut för sin punch då den håller en lite hög balans samt ett överdimensionerat format för att inte tappa kontrollen. Den har också Infinity Edge-systemet som förbättrar dess sweet spot samt en skumgummikärna som reducerar vibrationer till ett minimum. Som avslutning har den en Power Pillar-brygga som ger mer stabilitet samt ett sublimt grepp som förbättrar greppet.

Wilson Ultra Team V2 i svart med blå logotyp, funktioner

  • Bekvämare grepp för nya svarta Wilson Ultra Team V2 tack vare den nya sublima greppdesignen.
  • Den presenterar en hjärtdesign med 3 stänger, vilket ökar dess stabilitet.
  • Power racket på grund av dess rivformat och högre balans.
  • Försumma inte kontrollen tack vare Infinity Edge-teknik som vidgar din sweet spot.
  • Glasfiberstruktur, ett material som ökar dess spelbarhet.
  • Kärnskum som används i kärnan, vilket förbättrar uteffekten och känslan.
  • Handledsrem som sitter perfekt på handleden.
  • Ingår i Wilson Padel 2022 mellanracketkatalog.

Vem är det till? Fokuserade mer på spelaren på mellannivå som vill få extra kraft i sitt spel eftersom nya Ultra Team V2 erbjuder mer slagkraft tack vare sin design och balans som vi kan köra kraftfulla volleys och skott nära nätet med.

Varför kommer du att gilla det? Även om det är ett powerpadel racket, försummar det inte kontroll eller komfort så du kommer att njuta av utmärkta sensationer på banan. Dessutom har varumärket tagit hand om sin design in i minsta detalj, kombinerat färgen svart med en central logga och kanterna på padel racketet i elektrisk blått.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har det varit ansvarigt för att utrusta de bästa idrottarna i världen, så inom padelsektorn hittar vi även produkter av högsta kvalitet för alla typer av spelare.

Upptäck den varierade katalogen av Padel rackets, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Den här säsongen har Fernando Belasteguín representerat på WPT-backarna, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter