Wilson padel rackete LT V2
 • Wilson padel rackete LT V2
 • Wilson padel rackete LT V2

Wilson padel rackete LT V2

PVP: 2 852,20 kr
2 566,43 kr
-11% Wilson Padel
padel racket Wilson Blade LT V2 | Skaffa ett av Wilsons lättaste racket, designade med de bästa materialen och ett mediumbalanserat droppformat för bra prestanda.
 • Recibelo antes de
  Köp idag och ta emot det Tisdag, 23 Juli, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Wilson Wilson Blade LT V2 LT V2

För den som letar efter hanterbarhet presenterar vi padel rackete LT V2 padel racket, en modell tillgänglig inom den avancerade serien av Wilson Padel 2022. Den är lätt i vikt, cirka 355 gram, så du kan flytta den snabbt och njuta av stor kontroll och kraft. för dess tårdesign och medelbalans.

Vad gäller dess konstruktion har kol använts, vilket ger den stor motståndskraft och soliditet. Den har även EVA mjukt skumgummi, ett mjukt skum som absorberar vibrationer väldigt bra. För att avsluta har den strävhet såväl som en ny typ av sublimt grepp som gör att du kan njuta av större komfort.

Wilson padel rackete LT V2 svart och grön, funktioner

 • Wilson padel rackete LT V2 2022 design med låg vikt, cirka 355 gram.
 • Med en droppform och medium balans för att ge kraft och kontroll i lika stor utsträckning.
 • Kolkonstruktion för hög hållfasthet.
 • Inuti har eva mjukt skumgummi använts för att absorbera stöten.
 • Mer kontakt med bollen tack vare den grova Spin Effect Grip-finishen.
 • Bekvämt grepp om racket tack vare det nya Sublime-handtaget och säkerhetslinan.
 • Drilling Sharp Hole Technology som förbättrar dess prestanda.
 • Wilson Padel 2022-serien av avancerade racket.

Vem är det till? På grund av kombinationen av material, form och balans rekommenderar vi det till spelare på hög nivå som letar efter ett lätt och mångsidigt racket. Den är även lämplig för tjejer eftersom den väger runt 355 gram.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin lättare konstruktion är den väldigt hanterbar så att du inte behöver anstränga dig så mycket när du flyttar den. Dessutom är det estetiskt väldigt coolt med kombinationen av svarta och gröna detaljer som märket har gjort.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har han förberett de bästa atleterna i världen och har även gjort sitt bidrag inom padeltennis, med Fernando Belasteguín som den största representanten på WPT-banorna.

Upptäck den kompletta katalogen av Padel rackets, skor, Padel rackets och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter