Wilson Ultra Pro V2
  • Wilson Ultra Pro V2
  • Wilson Ultra Pro V2

Wilson Ultra Pro V2

PVP: 2 742,50 kr
1 590,10 kr
-43% Wilson Padel
Wilson Ultra Pro V2 padelracket | Njut av den bästa balansen mellan kraft och kontroll med detta Wilson padelracket, tillverkat av 100 % kol med högdensitets eva-gummi och en lätt vikt.

Wilson Ultra Pro V2 Black and Blue Racket

Vi analyserar den senaste utvecklingen inom branschen så att du kan använda din perfekta allierade. Upptäck det nya Ultra Pro V2 padelracket i svarta och blåa detaljer från Wilson Padel 2022 avancerade serie, en modell som har tillverkats i en ganska lätt vikt och i droppformat med en fokuserad balans för att göra den väldigt hanterbar.

Den har en kolkonstruktion tillsammans med Power Pillar-teknologi, en ny design med överbryggad kärna för en solid konstruktion och ökad stabilitet. Inuti har eva-gummi med hög densitet använts, så dess beröring är hårdare, vilket förbättrar känslan av kraft och kontroll. Slutligen innehåller den en kornig konsistens för att förbättra effekterna.

Wilson Ultra Pro V2 svart och blå, egenskaper

  • Wilson Ultra Pro V2 har en lättare vikt, ungefär över 355 gram.
  • Teardrop-format med medelhög balans för att göra det mer balanserat.
  • Quick recovery eva foam för att få mer kraft i träffen.
  • Opti-Grip textur på ansiktena för att uppnå bättre effekter.
  • Ny design av bron som fördelar sin vikt bättre och ger mer stabilitet.
  • Infinity Edge-teknik som ökar rackets sweet spot.
  • Mångsidigt racket som ger bra hanterbarhet.
  • Ingår i Wilson 2022-serien av avancerade racket.

Vem är det till? Perfekt för både pojkar och flickor på avancerad nivå som letar efter ett mångsidigt racket eftersom den nya Ultra Pro V2 på grund av sin reducerade vikt, form och balans är mycket väl kompenserad så att vi kan ta våra bästa bilder från alla områden på banan .

Varför kommer du att gilla det? Eftersom du kommer att ha all Wilsons kvalitet i dina händer både i material och design. Den här säsongen kommer den tillbaka med en oklanderlig svart finish, med detaljer och en del av hjärtat i elektrisk blått, en kombination som inte kommer att gå någon obemärkt förbi!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har det varit ansvarig för att utrusta de bästa atleterna i världen, så inom padelsektorn hittar vi även produkter av högsta kvalitet för alla typer av spelare.

Upptäck den varierade katalogen av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Den här säsongen har Fernando Belasteguín representerat på WPT-banorna, du kommer inte att bli besviken!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022
Våra bästa produkter